AAselinannesi06 Bebek hareketlerinin düzensiz olması normal sanırım bu haftalar sabah hissediyorsam gün içersinde hissetmiyorum birde kaşık bölgemde hissediyorum hareketlerini sizde durumlar nasıl hanımlar
Mom_boy AAselinannesi06 benimde aynı 22 haftalık olucaz hala güclü hissetmiyorum günde 1 2 kere anca bazen hiç hissrtmiyorum
Elifinannesi5454 AAselinannesi06 bnde yarn 22 olucm ama cok hareketlı bu ıkıncı hamılelıgım sanh öğle aksam ve yatmadn önce hıssedyrm
Aysegul166 AAselinannesi06 benim 23 hafta 3 haftadır çok güçlü hissediyorum uykumdan uyandırdığı oluyo
sehrengiz_8 AAselinannesi06 22+1 haftalığım dün hiç hissetmezken bugün kıpır kıpır bu dönemlerde belli bir sabit hareketleri olmuyor ilerleyen haftalarda daha çok anlıyoruz gün içerisinde ufak çaplı da olsa ara ara hareket hissettiğimiz sürece hiç sıkıntı yok oğluma gebe iken 8 saat hareket hissetmemiştim aşırı korktum ama akşam yatıp dinlenince hissettim biraz beden yorgunluğu da hissetmemize sebep olabiliyor
AAselinannesi06 Elifinannesi5454 benimde ikinci gebeliğim bazen çok aşırı hareketli bazen hiç hareket etmiyor istemsizce korku kaplıyor
Rumeysacelikk46 Ay bende aynıyım bazen hiç hissetmiyorum 2 3 gün hissettiğimde bebek mi yoksa bağırsak hareketi mi onu da anlamıyorum 😢
KediAnnesi321 AAselinannesi06 ben de 22yim son 2 haftadır epey hissediyorum hatta çok güçlü hissettiklerimi bi kaç kez dışardan görünür halde yakaladım göbeğimin bi noktası dışarı doğru çıkıp iniyo 😂 bazen de ben uyandırıyorum yalan yok azıcık rahatsız ediyorum hanım efendiyi. En çok yemek yediğimde oluyo ama baya sert vuruyo o zamanlarda
Ugurhilal AAselinannesi06 günde bi kez hissediyorum genelde oda işlerim bitince oturursam başlıyor vurmaya akşam yatınca bide
semra2598 AAselinannesi06 normal benimde aynıydı bazen sırt üstü uzaninca bazen ayağımı karnıma doğru çekince bazen aşırı doyunca şimdi 23. Haftadayim çok hareketli zayıf olduğum için belkide canımı acıtıyor hareketleri çığlık atıyorm resmen 🤣 hatta önceden ben karnımda hafifçe hissediyordum titreşim gibi şimdi elini koyan hissedebiliyor eşim annem. Bebek büyüdükçe artacak 🤗
Spgrr AAselinannesi06 23+3 üm ikinci gebeligim ama ben bile hala düzenli hissetmiyorum. Uzaninca direkt tekmelemeye başlıyor ama gün için de çok nadir güçlü tekmelerini hissediyorum o kadar .genelde 27 den sonra düzenli hissediyorsun 2 saate bir takibi yapıyorsun hatta