Meri5110 Klavunat antibiyotik kullanan var mı hamile iken veya emziriyorken şuan 1 yaşında kızım var Klavunat anne sütüne geçer mi zararı var mı
RavenV Meri5110 Antibiyotik veren doktora emzirdiğinizi söylediniz mi ? Doktorlar bilince ona göre ilaç veriyor.
Munevver_kaplan_33 Meri5110 ne sıklıkla emzirdigine bağlı yediğin seyler bildiğim kadarıyla 3 veya 6 saat içinde geçiyor sen onceden o saatler olmadan sağ ayir 6 saat sonra kadar olan zaman da o sütünü boşa akittir çocuğa verme sorun olmaz onun haricinde bence
dertanasiyimyaben Ben bir tek Amoklovin içtim onu da hep kadın doğum doktoruma sordum emzirdiğimi bildiği için onun onayında kullandım
Meri5110 Çok teşekkür ederim yani hastalığım çok fena ne kendime ne çocuğa faydam var içmek de istemiyorum kullanan olduysa ona göre içeyim dedim
Meri5110 İlacı içmeden emzirdim uyuttum sabaha kadar uyur sabah emzirmem gerekir sabah süte geçmiş olur mu onu kullanmazsam sütüm zaten yok nasıl olacak bilmiyorum. Tek göğüs emiyor sağıp dökmek çok zor geliyor