Gyulche Beydil1 bende oyle.olmak.istiyorum ama ayakta dursam 2 ci gun bebek bol bol.kasiklarda ve idrar torbamda otursam karnim tas gibi rahatsiz.oluyorum yani yatsam heryerim.agriyor kendime guluyorum bebek haraketlerinde nasim bazen vok.bazen az oldu oluyomu sizdede
Parsmommy Gyulche hiç yatmam sadece 6-10 hafta arası mide bulantısı ve progestan yüzünden baygın haldeydim . Sonra geçmeye başladı 37+5 im m çok hareketliyim en fazla on dk uzanıyorumdur gün içinde . Temizlik,yemek,yürüyüş,pilates hepsi düzenli istisnasız
Gyulche Parsmommy tu tu masallah peki.bebek.haraketleri nasil bazen cok bazen az hisediyormusunuz.mesela ben iyisem is yaptim.oluyor bazen doktor doktor gezmek.zorunda kaliyorum ozaman bebek haraketlerinde azalma.oluyor ve iyice dinlenmeyince duzene girmiyor yatarsam rahatla.hisediyorum yani hisetmek.icinde yatiyorum.
Beydil1 Gyulche o kadar çok hareketli ki bulaşık yıkarken mutfağı toplarken tezgahı tekmeliyor😂 valla benimde ağrım sızım oluyor ama ben yine de durmuyorum
Mom2424 Merve_3351 yani kaç mm di onu sormak aklıma gelmedi ama kanallar bakıldığında bariz genişlemiş demişti hem doktorum hem ultrasondaki doktor hatta ben çok endişelendiğim için korkma benim hamileliğimde de başıma geldi demişti
Merve_3351 Mom2424 benimki 18 mm çıktı intenrette ciddi 15 mm diyor 2 hafta sonra tekrar bakicak halen büyüyormu diye
Hulo2105 Gyulche 13+5 🌞 öğrendiğimden beri iş yapamıyorum. O kadar halim yok ki yemekleri nerdeyse eşim yapıyor artık. Dün annem evimi temizlemeye geldi. çok ağladım ben neden yapamıyorum diye. Ama 2 saat ayakta kalıyım belim sırtım göbeğim ağrıyor sanki taş taşımış gibi. Ben bu haftalarda böyleysem ilerki aylarda napıcam bilemedim. O yüzden eşim sağ olsun 2 haftada bir temizliğe birine tutmuş iyi oldu en azından sadece bi süpürürüm. Derin temizlik assla yapamadım onu da annem yaptı işte 🥲
Gyulche Hulo2105 bende oyleydim canim seni cok.iyi anliyorum ayakta kaldimda agirlik.oluyor yatimda cok iyim bende asicik fazla iş yapayim belimi hisetmiyorum normalde ben yerinde duramayan biriyim ama hamilelik elimi kolumu kesti arada yapiyorum ama gelde bana sor ve simdi agrim.acilarim.olmasa yapacam bir kaybim var korkuma hic yapamiyorum ilk gebelimde her isi yaptim bobrek agrisi cektim.o agriyla ne isler yaptim ama simdi yapmasaydim boyle olmazdi belki diyorum keske dememek icin bi is yapmiyorum aslinda agir kaldirmafim.ondan dril kaybim ama iste insan korkuyor
Mom2424 Merve_3351 umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşur vakti geldiğinde de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Hulo2105 Gyulche bu da bir süreç canım iş güç yapmasak kimse neden yapmıyor diyemez derse de desin senden ve bebeğinden önemli değil. İş yapılır yemek yapılır nasılsa❤️
Gyulche Hulo2105 esim cok yardim ediyor ondan Allah razi olsun ama utaniyorum.diyorum annelerimiz hamileyken tarlada calismsi ben bir is yapamiyorum Allahtan kişiz da okadar takmiyirum yaz olsak is yapamiyorum diye gezemiyorum diye uzulutdum
Edali25 Gyulche bende tam 30yasındayım canım kalabalık aile çok seviyorum ❤Rabbim senin de gönlünden geçeni versin
Gyulche Edali25 amin canim.bazen bursuru cocum.olmus kocama bir evde hep.beraber yasiyor olarak hayal ediyorum mutlu ediyor benimmocin dua edermisin salikla evladiminalayim kaybim var ilrrleyen haftada ikinci gebelim.salikla.alayim hamilenin duasi gecermis derler ve bir muslumanin musluman icin etti dua salikla.almak.kucaimin dolmasini istiyorum
CivcivVeAnnesi35 Gyulche amin inşallah sizin de öyle olur 🤲🏻 oğluşuma kavuşmama son 15 gün kalmış bugün öğrendik 9 Mart’ta kavuşuyoruz Allah’ın izniyle 🤲🏻💙
Gyulche Beydil1 masallah ben asicik agrida atiyorum yata ama tabi her agrida deil belim.agriyor devam ediyorum ama kasiklarima agri girince hemen yatiyorum ama daha cok yatmakla geciyor gunum🤣
Beydil1 Gyulche iş güç yoksa yatın valla benim 2 buçuk ve 3 buçuk iki çocuğum daha olduğu için yatmak zor biraz 😂