Pamuk7 Selam kızlar taze annişler veya hamile annişler diyim.. Doğum olucağı gün veya bir gün öncesi hissettiniz mi doğumun olucanı, yani içinize öyle bir his geldi mi? Yoksa hiç ummadığınız bir anda mı geldi bebişleriniz..?
Sweety11 Pamuk7 hiç anlamadım ben ,36+5 de sancılanmışım üşüttüm diye düşünüyordum ertesi gün kontrol vardı evde çekmişim öylece 3 cm olmuş öyle bi anda doğuma alındım,şimdi yine hamileyim kesin anlarım bunda 😛
Anneeadayi3 Pamuk7 bugün doktor banada yalancı kasılmalar başlar gercek sancılar şöyle olur falan filan diye anlattı hep içimden ben bunları nasıl anlicam diye geçirdim çok güzel bir konu olmuş 😂😂
Bsraacelik Pamuk7 ilk doğumum hiç anlamadan aniden suyumun gelmesiyle gerçekleşti şimdi 37+5 haftalığım çarşamba doğum var bunun aniden değil planlı olması en büyük duam 😊
Parsmommy Pamuk7 8 dakika sonra 37+5 olacağım 😄 bana o his iki günde bir geliyor sonra kayboluyor bugün dogurucam diyosam yarın doğurmam daha gelmez bu bebek diyorum 🤣
Pamuk7 Benimde bugün kontrolüm vardi alttan bakmadi acilmam falan varmi diye ama bana dediki sancilarin baslamis ama o sancilari pek anlamadim ben, dedi daha baslangic cogalcak.. heran dogurcakmis gibi hissediyom ama galiba piskolojikmen böyle düsünüyom
mrsmom_ Hic yalanci sancim da olmadı benim ağrım sızım yok 🤷🏻♀️ bu daha doguma cok var mi demek merak ediyorum bende
Pamuk7 mrsmom_ Bende tam tersi canim yalanci sancilarim var heran dogurcakmis gibiyim.. sen kac haftaliksin?
mrsmom_ Pamuk7 demek ki iki turlude olmayınca olmuyormuş 🥲 biz 38+5 olduk cuma itibariyle. Benimkinin kafsi büyükmüş o yuzden hemen gelsin istiyorum inemeyebilirmis daha fazla buyumesin bari diyorum siddetle normal dogum istiyorum. 😅
Htcylmzsr Merhaba yarın 40 hafta olacağım. Çok minik belli belirsiz kasılmalar hissediyorum birkaç gündür ama açılma yoktu en son pazartesi gittim. Bu 2. Hamileliğim 4.5 yaş oğlum var. Oğlum 38+5 civarında gelmişti. Doğacağı gün çok bariz sancılar çektim evde geçirip öyle gittim hastaneye. Şimdi kızımı bekliyorum Allah’ın izniyle. Ama sanki hiç sancı gelmeyecekmis gibi. Yada ufak sancilar ile açılma olacak da anlayacağım gibi ehvam yapıyorum😀
Pamuk7 Parsmommy Aynii beenn 😂😂 yalanci sanci geliyor hah tam diyorum dogurcam gectikten uzun zaman sonra yok diyom gelecegi yok
Ebrulii0 Pamuk7 ilk dogumda 38+ 4 haftalikken belime bir agri girdi dayanilmicak kadar degildi ama korkudan uyuyamamistim butun gece ertesi gun kontrole gittim sanci gozuktu 5 gun evde duzensiz sancilar cektim sonra bi anda bicak gibi kesildi megerse oglum kanaldan cikmis mecburi sezaryen oldum ☺️
Pamuk7 mrsmom_ Banada dediler bebek büyük kafasi büyük biraz erken gelse normal dogum icin iyi olur.. bekliyorum gelmesini ☺️
mrsmom_ Pamuk7 aa öyle mi. En son çok olumsuz konustu moralim bozuldu bnmde. Sizinki kac kilo basi kac haftalık
Pamuk7 mrsmom_ Evet benimkide bugün olumsuz konustu.. basinin haftasini söylemedi ama 37 haftaligiz kilosu 3600gr