Kizlar merhaba,
Bugun sabah 09.02’de oglusum dunyaya geldi. Size pozitif mi pozitif dogum hikayemi anlatayim. Ben de hamileyken buradaki pozitif hikayeleri okuyup kendime cesaret veriyordum. Ama son 1 haftadir ozellikle panik atak baslamisti sezaryenden cok korkuyordum. Normalde bu sabah 6.30 da hastanede olmami istemisti doktorum. 8.30 da da sezaryene alacakti. Benim bir gece onceden agrim basladi o yuzden 1 gece oncesinden yatisim oldu. Duzenli nst cekildi vs. Sabah 6 gibi hemsire geldi ameliyat onlugumu verdi, damar yolu acti ve damar yolundan antibiyotik iceren serum verdi.
Saat 08.20’de gorevli geldi ve ameliyathaneden bekleniyorsunuz dedi. Tabi ben basladim aglamaya😅
Hem korku, hem heyecan tum duygular bir aradaydi. Kapida esimle ve kuzenlerimle vedalastim. Iceriye girdim. 10 dakika kadar beklettiler odayi temizlemek icin. Herkes cok neseliydi, kendi aralarinda sohbet ediyorlardi. Onlari oyle gorunce bana da bir cesaret geldi. Doktorum geldi, o gelince direkt sarildim kendisine :)
Odaya alinma zamanim geldi…
Odaya alindim. Anestezi doktoru beni bekliyordu. Her asamayi teker teker anlatti. Igne burada da soylenildigi gibi asla acitmiyor, anlamadim bile girdigini. Igne yapilir yapilmaz sicaklik hissi geldi. Beni sedyeye yatirdilar ve sondami taktilar. Onu da anlamadim hic. Doktorum isleme basladi ve 3-4 dk sonra oglumun sesini duydum. Ebe aldi giydirdi, cocuk doktoru muayenesini yapti ve bebegi kapida bekleyen esime gostermeye gitti. Ben de bir 20-25 dk sonra odaya cikarildim. Dikis esnasinda bir ara uykum bile geldi, ekip de kendi aralarinda muhabbet girgir samataya devam ediyordu. Sezaryen olmama ragmen sutum geldi hemen. Sorunuz varsa cevaplarim 💙