Öncelikle herkese kucak dolusu sevgiler. Umarım herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır güzel bir gebelik süreci yaşar. Gebeliğimi öğrendikten sonra kanama ile başladı süreç 3 ay boyunca yatarak gebeliğimi geçirmek durumunda kaldım bunlarla birlikte bulantı kusmalarım çok şiddetlendi. Daha sonrasında ayrıntılı ultrasonda gittiğinde Rahim ağzımın kısa olduğunu ve dikilmesi gerektiği söylendi. En sonunda doğum yaptığım doktoruma gittiğimde yakın takipte bu işi götürebileceğimizi söyledi. Yatarak 2 ay daha bu şekilde devam etti. Daha sonrasında suyumun azaldığını ve yakın takipte olmam gerektiğini ekledi doktorum. 32 haftadan sonra ise Baş çevresi ile karın çevresi arasındaki fark açılmaya başladı. En sonunda 37+0′da 4 santim açıklık ile hastaneye yatışım oldu. Etrafımdaki Herkes bu çocuğun sağlıklı olup olamayacağını soruyordu. Rabbim nasip edecek olduktan sonra ne yaparsan yap sonuç değişmiyor. Fakat insan Bu süreçten geçerken bu kadar soğukkanlı olamıyorum maalesef. Kısaca sonuca Gelecek olursam 2 kilo 400 gram bir erkek dünyaya geldi🌸 İlk başlarda kilosuna çok takılıp çok üzülmüştüm bakıp bakamayacağımla alakalı çok endişe yaşadım. Iyi hafta sarılığımız çok yükseldi fototerapi için Yenidoğan’da yattı. Fakat bir oyun sonunda gelip baktığımda bebeğim gayet sağlıklı tarama testlerinden başarıyla geçti ve sadece anne sütüyle bir ayın sonunda 4.300 gr olarak tamamladık🥰 Demem o ki rabbim sınavlarımızı başarıyla geçmeyi na🤲