Ebrarabla_06 Busra_27_34_ Gerçekten de öyle daha 2 saat var ve daha yeni sağlık ocağında Kan verdim Daha hastaneden de randevum var detaylı ultrasyonum var 🤦♀️Dediğin gibi kankilik bunu gerektirir🤣🤣
Busra_27_34_ Mrskocc benim de öyle ama yine öyle hesapliyorum kafam karışmasın ilk başta geç döllenmişti öyle kafam karıştı şimdi bir hafta önde en iyi kendi haftami hesaplamak 😁🥰kız çocukları biraz nazlı ya ama hareket konusunda benim kızım 16 haftalık iken kıpır kıpırdi
Buseirgit Busra_27_34_ 16+2 3. Bebeğim aşırı hızlı geçiyor bana ne ara geldik bu haftaya 😅 iki kızım var onlarla uğraşmaktan zaman hızlı geçiyor 😅 bebiş erkek
Busra_27_34_ Buseirgit 😆😆 masaAllah bana geçmiyor ya gerçekten bide ben üç haftalık iken öğrendim çok erkendi 🥲
Ozn_yldz30 Bende temmuz annesiyim kısmet se inş19+6 olduk 5 gün ileriyiz Bende paşa bekliyorum 💙 İlk gebelik hareketi yok gibi çok nadir bir iki pıt gibi bişi oluyo gibi tüm anlam veremiyorum İnş sağlıklı olsunda ilerde tekmeleri bekliyorum baykuşumun💙😊
Busra_27_34_ Ozn_yldz30 erkek bebekler galiba nazlı bu sene 😆ne var iki kıpırtı ile mutlu etseniz n’olacak saglicakla gelsinler 💙🤲
Anneoluyorumm00 Ebrarabla_06 sezeryansa muhtemelen Haziran olur canım benimde sezeryan temmuz sonu 😂 sen cinsiyeti öğrendin mi canım yoksa bu gün gidecektin
Dlar Busra_27_34_ bir tane var canım 5 yaşında bide bizim sülalede tek kız bende var 😅 alıştım kız annesi olmaya bende senin gibi hep sürekli ikilemde kalıyorum doktorun verdiği usg fotosuna bakıyorum tekrar tekrar öyle emin oluyorum 🤣😅
Busra_27_34_ Dlar 😁tek psikopat ben değilim elhamdülillah Benjm de ilk kızim ama alistigim için tuhaf geliyor 😁ama halledicez adını filan koyunca sanki bir tık daha adapte oldum 💙🤲
ZeyHus33 Busra_27_34_ bende aynı durumdaym benimde 3 üncü bebeğim hissetme hissetmeme arasında Bir yerdeym tuaf Bişey Açıkçası Benimde kız bebeğim 18 hafta 4 gunluguz ♥️ zamanda geçmiyor açıkçası
Busra_27_34_ ZeyHus33 Allah bağışlasın gerçekten öyle zaman durmuş gibi herhalde diğerlerinden dolayı hissedemiyoruz onlar peşinden koşuşturmaktan 🤗
Der_yaM Ebrarabla_06 heyecanla bekliyoruz canım 😄 kızımın adaşısn kızımda Ebrar bu arada bende temmuz annesiyim 19 haftalık
Ebrarabla_06 Der_yaM kızımın adaşını buldum Teşekkür ederim canım benim Mesajını yeni gördüm İnan ki kusura bakma
Buseirgit Busra_27_34_ erken öğrenmişsiniz sayılı gün çabuk geçer bir bakmışsın ki doğmuş 2-3 yaşına gelmiş tecrübeyle sabit 😅