cerenyildirim Busra_27_34_ selamlar bende 20+4 :) son 4-5 gündür minik minik hissetmeye başladım hareketleri :)
Busra_27_34_ cerenyildirim çok şükür ama biz o kadar beklemeyelim ya 😁bugün sanki titreme oldu sabah kalkarken yataktan ama yine emin degilim😁
susaMom_ Minnnosanne Bende özele gidiyorum 22. Hafta olarak ayarladım en doğru zamanlarmis bakalım orada öğreneceğiz inşallah sağlığını cinsiyetini 🙏🏻
esss_92 Aysima_19 kaç haftalıksınız ? Ben 3-4 gündür hissetmeye başladım 😊darısı başına 21 haftalığız
Moonfaced Busra_27_34_ 16+5 iz şuan temmuz sonu yada ağustos başı doğum erkek bebek bekliyoruz bizde bir kaç gündür bişeyler hissediyor gibiyim ama emin değilim ilk gebeliğin üstünden 4 sene geçti unutmuşum 😀
Aysima_19 esss_92 18 haftalığız ve ilk hamileliğim sanırım ilk hamilelikten sonra hamile kalanlar erken hissediyormuş çok uğraşıyorum karnımı seviyorum konuşuyorum belki hisseder tepki verir diye ama yok daha henüz 😂
esss_92 Aysima_19 benim üçüncü gebeliğin canım buna rağmen yeni hissetmeye başladım 18’de Ben de hissetmiyordum üç gündür sabah bir de geceleri kıpırtılar hissetmeye başladım😊
Nurasl1 18+5 hareketleri rahat hissedip gözle gorebiliyorum. yarın kontörlü var 3lü testin sonucu için gidicem Mart sonu detaylimiz var. Temmuz 29/31 doğum gözüküyor