38 haftadan merhaba kızlar 💖 Bugün halılar kaldırarak ev süpür sildim balkonlar yıkadım mutfak kapakları bulaşık tablet sildim tavsiye ediyorum bu arada tozlar aldım tuvaletler banyolar derken sonra et sote bulgur pilavı domates çorbası havuç tarator kaşarlı mantar yaptım eşim geldi yemek yedik duş aldım şimdi flim izliycez günlerim böyle geçiyor doğum temizliğim bitti çok şükür ama ev temiz kalsın diye üzerinden geçiyorum sadece sağ dizim ağrı oluyor cumartesi doktor kontrol var sizin gününüz nasıl geçti neler yaptınız bugün yemek neler vardı
Gününüz nasıl geçti
Zeyna01 Hicbisi yapamadm dün eşim iş için şehir dışına ckti canm bişi yapmak istemiyor eltimle kalıyorum akşamları yabancym buralara yalnz kalmamı istemiyor eşim gözleme yaptk bizde ugrastrcydi o da ☺️ Maşallah çok enerjiksn ben 12. Haftama gircm yarın ama aşırı şekilde yorgunluk var üzerimde
Bugün komtrolum vardı. 37+5 iz. Açılmam baslamis 2 cm. Hafif hafif sancı da başlamış 75i gördük nstde. Doktor sabahtan çağırdı. Yatisi yapacak muhtemelen. Öğleden sonra 3 gibi dogurursun diye saat bile verdi bakalım gorucez 🤭
- Düzenlendi
Zeyna01 bizde bugün kizkardesimle evi temizledik perdeleri yikattim akşam yemeği çayın yanına tatlı bsyler yaptım eşimde 2 gündür rahatsız biraz onunla ilgileniyorum öyle böyle derken geçiyor benim doğuma daha 3 ay var büyük temizliği nasio olursa bayramdan sonra yapmayı düşünüyorum smdilik ufak tefek yapıyorum smdiden ağrılarım arttı son ayda napcm bilmiyorum🙄