Yagmur-55 Merhaba arkadaşlar 18inde idrarda silik çıkınca kan verdim 14 çıktı 20sinde tekrarladım 38 bugün tekrar verdim 78 olmuş bata 5 gün var sizce normal mi artış birde sanki adet olacakmış gibi sancılarım var
Patito__ Yagmur-55 cok normal ayrica erkrn ogrendiginiz icin boyle dusuk degerde baslamis umarım saglikla kucaginiza almak nasip olsun
Svdmst Yagmur-55 ben de adetime 5 gün kala öğrendim hamile olduğumu. İlk kan verdiğimde 18 çıkmıştı. 2 gün sonra tekrar vermemizi en az iki katına çıkması gerektiğini söylemişti doktor. Sizin de iki katı artmış.Adet olacakmış gibi bel ve karın ağrısını ben de aynı dönemlerde yaşadım. Gebelik belirtisi. Her şey normal :)
Yagmur-55 Nidaanur evet benim de aynı şekilde günüm daha gelmedi o yüzden mi oluyor acaba diye düşünüyorum
Yagmur-55 KuzeyinAnnesi10 2 gün arayla verdim canım bat a daha 5 gün var çok mu yüksek diye korkuyorum
Yagmur-55 Patito__ umarım inşallah teşekkür ederim baya erken öğrendim bat a 10 gün varken öğrendim ilk
Yagmur-55 Nidaanur evet gerçekten de erken öğrenmek biraz stresli oluyor ama insan bakmadan da edemiyo işte merak 😊