Cansuyca 30+5 deyim bebeğim hareket ettikçe acısı kalçama kadar vuruyor resmen karnım ayrı kalçam kasığım ayrı acıyo resmen anlık zıplıyorum yerimden normal mi bu ben anlamıyorum 🤦🏻♀️
aslhnkrts9 Cansuyca dün aynısını ben yazmıştım buraya normal dediler kalçamda daha çok acı ve hareket hissediyorum ben 😂
semra2598 Cansuyca benimde kasıklarım açıyor bazen çığlık atıyorum. Bazen üst üste titreşim geliyor canımı acıtıyor. Sonra uzun süre hareketsiz vuruyom salliyom hareket etsin diye sonra tekrar çığlık. Ama her şeye değer 🤣🤣
BurcuY92 Cansuyca Ben de kaburga ve midemde çok fazla baskı hissediyorum, poposunu dayıyor. 35 haftadayım, 1 aydır kafası aşağıda poposu yukarıda. Ayaklarını da ya yanlardan ya kasıklardan çıkarıyor. Ağrıdan uyanıyorum bazen.
Cansuyca semra2598 ya gerçekten öyle bir ikilemki dediğin gibi çığlık atıyorum zıplıyorum istiyorum ki dursun artık sonra durunca hareket etsin istiyorum ah ahhh 😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
semra2598 Cansuyca benim bazen kafasını dayıyor elimle hissediyorum taş gibi oluyor karnımın o tarafı öyle canım acıyor anlatamam 😁
Cansuyca Adenala ya zaten varya hafif bi kramp girse sancı sanıyoruz psikolojimiz gitmeden bi doğursak :)
BurcuY92 Cansuyca Artık dik oturamıyorum diyebilirim. 120-130 derece gibi kaykılarak oturuyorum. Benimki çok göğüs kafesime baskı yapmıyor mide ya da kaburga. Bir de hep solda sol tarafımda et yırtılıyormuş gibi acı oluyor ayağını, dirseğini ya da diz kapağını yaslayınca.
orkide123p3t Cansuyca kaç haftalıksınız benim canım yanmıyor ya 31 haftalık olduk bugün tabi gerilince yerimden oynadığım oluyor ama dediğim gibi acım olmuyor
Aysusenn Cansuyca normal bunlar bi an doğurucam sanıyorum kasığım bi ağrıyo bastırdıkça fenalık geliyor 🤦🏻♀️ saniyelik olarak uğrayıp geçiyor bu ağrılar.
Cansuyca Aysusenn evet ve bazen aşağıda hissediyorum korkuyordum canım acıyo aşırı duygu karışımı yaşıyorum 🥹
Cansuyca semra2598 evet evet bide oda var poposunu resmen hissediyorum karnım yırtılacak gibi oluyo 😂😂
MorKelebek54 Cansuyca beni de ziplattigi oluyo bazen hic beklemedigim bi anda tekme atinca yerimden firliyorum hele ki tam uykuya dalccakken tekme atiyo uyku felan kalmiiyo ama simdiye kadar oyle acittigi olmadi bi iki kere oldu ama acima gini degilde icten yanma gini oluyo
MorKelebek54 Cansuyca ya bisi dicem bazen yatarken iste sagdan sola donerken karnim illaki kasiliyo ne bilim kalkarken hani karnimiz sertlesiyo ya kaslardan dolayi ayni oyle oluyo dogal olarak nazen karin bosluguma bi yanma gekiyo sanki icerde kemigim batiyo gibi felan mide yanmasi gini felan degil bildigin yaniyo yani ani olarak dönüp karnim sertlesince sizdede oluyo mu nu hic dikkatinizi cekti mi ? Doktoruma sorcakfim ama unuttum bidaki kontrolde soricam unutmassam