Damla_pelin Merhaba kızlar ayakta calsyrm ben sağ tarafta bı hareket oldu sertleşti sanki hareket mi etti acaba ayaktayım diye anlamadm galiba çok heycanlandm 🙏🏻😀
momofmychildren Damla_pelin 16+3 günlük hamileyim kalp atışı hıçkırık gibi dalgalanma hissediyorum çok nadir :) Bebeek hareketiymis 🐣
yenianne0511 Damla_pelin bizim sıpa 14 hafta şuan yerinde durmuyor şok içindeyim Normalde bu kadar erken hissedilmiyormuş ama ben iki tane operasyon geçirdim kayıp bebek yani yüksek ihtimal ondan dolayı rahmi henüz daha da düzelmemiş zaten doktor söyledi ben inceldiğine yorumluyorum rahmimin ama shoplar içindeyim 14 haftada nasıl bu kadar pıtır pıtır her gün saat başı hissediyorum pıtpıt pıtpıt dolanıyor bir sağa bir sol 😂😂😂
1prensesannesi__ Damla_pelin ben 15+5im 14 den beridr ara ara hissediyorum dalgalanma oluyo hickirik gibi oluyo bazende seyirme gibi oluyo 😁
ngksu Bende 16 haftalık hamileyim bende çoğu zaman pıtırtılar hissediyorum😂 cinsiyeti öğrendiniz mi acaba
Damla_pelin ngksu ptesi gdcm kontrole o zamn öğrenebilirim inşallah, bu ikinci gebelik erken hissedilir demislerdi bı 14+3 te hissettm bide smdi 16+1 ikiside sağ tarafta 😊 sizin cinsiyetler belli mi?
ngksu Damla_pelin yom hayır bende cmt gidicem özele başlıyorum inşallah öğrenirim kesin sonuçla,ilk gebeliğim bakalım heyecanlıyım bende🐣
momofmychildren Damla_pelin sertleşme olup hareketini hissetmek için erken ama kalp atışı hıçkırık vs hissedebilirsiniz 🐣
ngksu Damla_pelin hayırlısıysa kız olsun diye çok fazla isteğim var ama bilmiyorum isteğimden de dışında ilk andan beri gönlüm hep kız diyo hiç erkek kıyafet isim vs bakmadım seçenwk yokmuş gibi mesela bilmiyorum sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da öncelikle çok merak ediyorum ya😂 öğrenip değişmeainden de korkıyorum😂
Damla_pelin ngksu bende hep erkek geçiyor ismi dahi hazır baba ismi olunca , ama bende hiç kız düşünmedim isim olsun kıyafet olsun 😊 iki gebelik arası farklı da geçince acaba mi diyor insan bakalım
minnosmakarna Bende 17+5 oldum iki üç gündür sanki suyun içine birşey atliyormus gibi bir his oluyor tam anlatamıyorumda acaba bebegimmi başka birşeymi anlayamadım 😂 her anı çok heyecanlı hamileliğin ya saglikla kucağımıza alalım hepimiz inşallah 😍
yenianne0511 Damla_pelin 4 gün arayla farklı cinsiyetler söylediler emin değiliz henüz belli olduğunda yazarım hatırlatırsan erkek hissediyorum ve profa güveniyorum 🥲
Damla_pelin yenianne0511 erkek çabuk oynar diyorlar yazın tabi hatırlarm bende ptesi ogrenirm insallah 16+5 olucaz erkek hissediyorum ama 🙏🏻
yenianne0511 1prensesannesi__ 15 haftada ara sıra öylemi valla bilmiyorum bizimkine şok geçiriyorum ben 😂😂