Sadiyekrn07 Bugün doktora gittim normal doğum istiyordum ama kemik yapımın uygun olmadığını söyledi doktor bel fıtığım da olduğu için sezeryan yapıcam dedi haftaya 37 haftaya giriyorum normal mi sizce 37 erken gibi geldi bana
1998_irem Sadiyekrn07 canım kilosu herşeyi iyiyse 37,38 de alıyorlar zaten 39 40 haftayı genelde normal isteyenler bekliyor sezeryanda gerek yok o kadar beklemeye
Firstmomfirstchild Sadiyekrn07 39+1 de sezaryan oldum canım bebisim 3 kilo 200 gram gözüküyordu ultrasonda ama dogum kilosu 3 kilo :) cok minik doğar doğarsada 🥰 ama emin ol hemencecikte büyüyorlar
kncbalm123 Sadiyekrn07 devlet hastanesinde tam 38 haflatiga girince yaptim yani 37.38 ayni farketmiyo ve kilosu iyiyse aliyolar benim bebegin kafası keseye girip rahim duvarı incelmiş dedi eğer almazsak normal doğuma gecicek dedi önceki dogumumda sezeuan olduğu için aldilar bebeğinizin kilosu kaç suan
Sadiyekrn07 yorgunanne_ benim doktor mu erken alıyor anlamadım kilosu iyi dedi çok kararsızım ve korkuyorum
nursedaguney Sadiyekrn07 ben Sezeryan istiyorum doktorum 40.haftada alacağını söyledi yani 39 u doldurduğunda. Bende geç olduğunu düşündüm genelde Sezeryana önce alıyorlar. Bende doktoruma gittiğimde soracağım geç değil mi diye
yorgunanne_ Sadiyekrn07 bilmiyorum ama doktorun karar vermişse bı sıkıntı yoktur demektir 😅 ki kilosu da gayet iyi bence
Glsmtt nursedaguney benimde ya carsamba gunu 39+1 oluyor gec diye dusunuyorum ama ben gec karar verdim o yuzden