ZeyHus33 Kızlar ben sprila guvenmiyorum açıkçası Geri cekilmeyede bunlara güvenmiyorum ben Kordon baglatmayi düşündüm sonra günah Dendi Vazgectm Özellerde demir Spiral Takılıyorum Zayıflatıyor ve koruyor diyorlar Hiç taktirtan varmı bunu
1998_irem ZeyHus33 canım kol altı implantı çıktı bi araştır istersen ben onu düşünüyorum doğurduktan sonra nasiipse
Hopefulmom ZeyHus33 ben spirali taktıralı 7 ay oldu şuan benim için tek eksi yani kanamam ve lekelenmem bu ay toplam 14 gün sürdü
Zynpalty ZeyHus33 kaymayan spiral var jinefix bunu bi araştır bakır spiral den güvenilir ben bakır spiral kullandım 2 yıl net korudu spora başladım diyet derken 15 kilo verince hooop kaydı şimdi doğumdan sonra jinefix düşünüyorum inşallah
Saadet_arslan ZeyHus33 ben 1 buçuk yıl olmuştu taktıralı gebelik düşündüğüm için çıkartım ve hiç bir sorun yaşamadım. Ve şimdi hamileliğinin 6. Ayındayım
ZeyHus33 Hopefulmom açıkçası herkesin vücudu aynı dyl Sprilla çok kişi hamile kalıyor Ben hamile kalmaktan korkuyorm açıkçası Birinden duydum özel daha iyi Takiyor spraili diyorlar demirmi neymiş açıkçası onu dusunuyorm
Hopefulmom ZeyHus33 Aynen öyle belki sizin vücudunuza iyi gelir denemek lazım devlette taktırdım bakır olanı şuan memnunum demiri hiç duymadım
Yaso55 Kızlar bana doğum uzmanı doktor taktı bakır 10 senelik sipiral hç bişi de olmadı 4 sene önce çıkarttırdm hamile kalmak için 3 sene de zor kaldm tabi 10 sene kaldı bnde hiç bili de olmadı doktora taktırın
3babynur ZeyHus33 sezeryan esnasında takılan spraller var bı arastirin isterseniz Eğer dogumunuz sezeryansa o esnada Dr takiyor
ZeyHus33 3babynur doktorum sezaryan yapmıyor Normal doğum yap herhangi bişey istiyorsan doğumdan sonra gel takalım dedi istemiyor Doktorumda iyi güzel ama işte normal öneriyor 2 doğum normal oldu
3babynur ZeyHus33 maşallah Normal yapabilme şansınız varmış ne güzel . Ben heralde sezeryansa diye öyle düşündüm .. tamam o zaman doğumdan sonra taktirirsiniz iyileşir toparlanır gider halledersiniz ✨