Greenleaf Merhabalar 7. Ayıma girdim, lansinoh un göğüs ucu kremini kullanıyorum düzenli olarak, merak ettiğim şey ileride gümüş kapak ya da göğüs kalkanı kullanmama gerek olur mu, şimdiden temin etmeli miyim? Çok teşekkürler şimdiden 🙂
Naciyemutlu Bana gebe okulunda ki ebe göğüs ucu kremi kullanma dedi doğum sonrası almayı düşünüyorum cildim de kuruluk var çünkü ne olaçur ne olmaz diye ama gümüş kapak alıp da ilk günden itibaren kullanıp işe yaramadı diyen birini duymadım. Yine ebe maddi olarak imkan varsa al tabi gümüşün iyileştirme etkisi var dedi. Maddiyatı neden kattı bilmiyorum bebek veya anneyle ilgili ne ucuz ki 😅hatta e bebekte şuan indirim de gümüş kapak. Kalkan almayı şimdilik düşünmüyorum göğüslerim aşırı büyük bide ucu kenarlara değer falan canımı yakar diye düşü bilmiyorum tabi kullanıp memnun kalan vardır da. Doğumdan sonraki süt yoğunluğuna göre bakcam hani akan sütü de topluyormus ya o açıdan Greenleaf
Ayglvlkn Greenleaf ben ilk gebeliğimde almadım gerekte duymadım emzirme danışmanına gitmiştik doğru emzirme tekniğini öğrenince yarada olmadı.krem almıştım ama doğumdan snra kullanmadım desem yeri war.tamamen tercih meselesi bence.sürekli kullanmcam bişeye okdr para wermeye gerek duymadım.çok yara olsaydı düşünürdüm hemen teminn edilicek bişe neticede benm düşüncem tabi.
Bebekkkk Naciyemutlu bende kapak aldım onu kullanıyorum hatta erken başlamak daha iyi dediler 4 gün felan var doğumuma başladım bakalım 😂🌸
Bilge4242 Ben kapağı aldım çok memnun kaldım kremlerin iyileştiremediği yarayı bi günde iyileştirdi ilinciye de kullanırım muhtemelen
RBurcu Bilge4242 merhaba göğüs kalkanını 40 dk dan fazla kullanmayın diyorlar Siz nasıl kullandiniz gün içinde Yani 40 dk kullanıp aradan 2-3 saat geçince tekrar kullanılabilir mi 🌼
Naciyemutlu Bebekkkk hadi hayırlısı inşallah yarasız ağrısız bi emzirme olur🌸Doğuma da hiç bişe kalmamış yaa bi avaz da sağlıkla gelsin