feslegenkokusu Miraykader inşallah 😊 doktor normal dedi açıklığım yok ama onun için pazar günü açılma balonu takacaklar. Pazartesi doğuma alacaklar
Aysenur-yakarer28 _Tazeanne Hayır ev işi olarak sadece bazen kendime kahvaltı hazırlıyorum 6 aydır annemdeyim ben eşim asker yurt dışında göreve çağırdılar :( bu stresli dönemide yalnız geçiriyorum ama çocuğumu etkilemesin diye hep pozitif olmaya çalışıyorum ufak tefek işlerimi hallediyorum sadece
Mavimtrak Benimde 22. Haftada başı aşağıdaydı. Bende şanslı olduğumu düşündüm. 39 oldum hâlâ aşağıda ama gelesi yok😅
sariniz13 Mavimtrak gelir gelir az daha sabır😂 günlük işlerinizde yada yürüyüşlerinizi etkiliyor mu aşşağıda olması
Mavimtrak sariniz13 37 e kadar çalıştım hiç sıkıntı olmadı sadece uzun süre oturup kalkınca hamlık ağrısı gibi ağrılar oluyordu. Yürüyüş yaptıkça bi süre sonra vücut ağrıyı azalttı🤰🏻
Yasemincee26 sariniz13 Canı. Bende 22 haftalık hamileyim dün konrtolüm vardı bebeğin başı aşağıda dedi. Hatta yüzünü de yandan gördük zar zor bu hafta kendimi biraz yordum ondan mı böyle oldu bilmiyorum
sariniz13 Yasemincee26 bende öyle düşünüyorum temizlik yaptım baya yoruldum tektim çünkü önceki kontrollerde birşey dememişti böyle
Yasemincee26 sariniz13 aynen canm bizde de önceki kontrollerde bişey denilmemişti dönerler daha çok minikler yerleri geniş
Silaa126 sunashn50 merhaba benim de aynı şekilde bebeğim aşağı doğru dönük olduğu için ölçütlerini tamamlayamadı doktor bir kez daha gidilmesi gerekiyor dedi yüzde 80ini gördüm ama göremediklerim var dedi siz de tekrar gitmiş miydiniz ?
gmdy Silaa126 merhaba benimde 20.hafta detaylı ultrasonumda çok zor gördük bebişi kafası aşağıdaydı yaklaşık 16.haftadan beri şimdi 23e girdik haftaya kontrolüm var sanırım hala öyle, size ekstra bir önlem aldılar mı koruma amaçlı