etonur Aabbccc sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim canım benim pazartesi kan vericem dua et banada
Aabbccc etonur rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah sanada canım kucağını boş bırakmasın gönlüne göre olsun🙏🙏🙏
etonur Aabbccc 12. Gün değeri doktora düşük sanki değer dedim gayet güzel geçen hafta 16 değerle olan hastaminizin yükseldi dedi bilmiyorum yarın belli olacak inşallah artar guzelce
Aabbccc baharmom35 valla bilmiyorum vardır herhalde 😂kimisinin ilk gün tutunmustur kiminin 8.gun ondan mantıken
Bsrnura Aabbccc canım merhaba benimde 5. Gün embriyosu şuan 8 gundeyim altıncı gün erken gebelik testi yaptım negatif hiçbir belirti de yok senin durum ne şuan tutumu ay aglicam modum aşırı düştü
Aabbccc Bsrnura canım benimde ağrım sızım yoktu ama evde hiç test falan yapmadım 12.gun direk kan verdim ve çok şükür Allah’a darısı sizede hamileyim 😍🤲
Bsrnura Aabbccc öncelikle gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bugün dayanamayıp tekrar test yaptım negatif kanda sonuç ne olur bilmiyorum
Aabbccc Bsrnura çok teşekkür ederim canım benim 😘 12.gun Kan ver bence o zaman netleşir üzme kendini Allah büyük canım