Aabbccc EceKrb valla merak ediyordum kız seni yazmayınca acaba olumsuz mu dedim Allah korusun 🙂benim için de dua eder misin iki canlisin çok şükür artık 🙂
EceKrb Aabbccc bütün kalbimle dua ediyorum merak etme yarın sende pozitifle geliceksin allahın izniyle ♥️
emine-abc EceKrb Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin😇 ben de yarın test vereceğim inşallah, kaç çıktı beta hcg 12.gün müydü bugün sizin ?
EceKrb emine-abc amin inşallah güzel allahım size de yarın mutlu haber almayı nasip etsin 🙏🏼♥️ benim 10. günümdü 311 çıktı 🙏🏼🧿
Ay0694 EceKrb ya benim de 5. Gün embriyosu bugün 7. Günüm evde test yaptım negatif çıktı da yeni yeni kendime geliyorum :)) betanız kaç çıktı acaba
emine-abc Aabbccc evett sonunda vakit geldi sabah erkenden gideceğiz bakalım ne zaman çıkacak 🤗 benim de belirtilerim azaldı ama ikimiz de pozitifi görürüz inşallah canım 💙
emine-abc EceKrb yaa maşallah birilerinin burda güzel haberlerini öğrenmek gözlerimi dolduruyo 🥹 Amin çok teşekkür ederim inşallah biz de mutlu haberler veririz 🤲😇
EceKrb emine-abc valla ben de çok mutlu olurdum bugün rabbim bana da nasip etti şükürler olsun. Yarın bize verin güzel haberinizi 🤲🏼♥️
Aabbccc emine-abc evet sonunda geldi çok şükür zaman o kadar heyecanlıyim ki anlatamam ya zaman geçmiyor 😍 sabah erkenden bende gidecem inşallah ikimizde birbirimize güzel haberleri veririz 😍
EceKrb Ay0694 aslında keşke evde yapmasaydınız ben de öldüm meraktan ama hemşire hep yanıltıcı olur yapmayın dedi umarım pozitife döner 🙏🏼 311 çıktı çok şükür 🤲🏼
Ozgecikko Aabbccc benim de hiç belirtim yoktu , hamilelik testine cesaret edemediği madem ovulasyon testi yapmıştım ben de. Istersen ovulasyon testi yap.