Olacak diye birsey yok canım bide yerleşme kanaması pek de iyi bişe değil ben yaşadım daha önce de sana yazmıştım 8. Gün geldi doktorum test yapma dedi kanda bile. 11. Gpn yine leke gelince kan ver dedi evde yapma dedi.. ama ben leke gelene kadar acaba tutundu mu diye sormadım stres yapmadım her gün yürüdüm kafamı nefes egzersizleriyle boşalttım pozitif bi süreç geçirdim. Benim günlerim güzel geçti leke gelince biraz tereddüt ettim doktorum sakinleştirdi dinlen bol su iç dedi öyle de yaptım zaten kimse yoktu beni strese sokacak kendimde stres yapmadım.. hatta 11. Gün leke gelince hafta sonuydu eşim görevdeydi acil bakmıyo beta önce aradım acil doktorundan rica ettim akşam saatiydi yürüye yürüye de gittim hastaneye biliyodum kötü düşünürsem vücut alarma geçecekti sakinliğimi korudum açıkçası.. valla inşallah tutunmuştur canım benim evladın seninledir.. bu arada hamilelikte de belirtim olmadı hani mide bulantısı kusma ağrı vs 😇 yani belirti arama Allah ın takdiri deyip sabırla bekle bişe kalmamış test gününe 🌞