BinnurG Kızlar Konya’da şehir hastanesi Mete Bertizlioğlu’na gidiyorum ama randevu bulmakta çok zorlanıyorum hastaneden de doktordan da çok memnunum ama nerdeyse imkansız randevu almak başka önerisi olan var mı devlette gidip memnun kalan ???
Enesinn_annesiii BinnurG Canm sehir hastanesinin randevusu mhrs de hergun sabah saat 10 da açılıyor o gün hangi doktor varsa onu randevusu açılıyor ben sevcan hanıma gidiyorum randevusu için 2 3 gün deniyorum alıyorum her doktorun ki mutlaka açılıyor. bazen haftasonuna denk geliyor 2 gün randevu açılmıyor sonrasında dene sende kolaylıkla alıp gidebilirsin inş
BinnurG Enesinn_annesiii yani o gün hangi doktor varsa o gün mü açılıyor? O zaman sabah 10da hemen bakmam mı lazim herkes böyle yapıyosa birden bitiyodur da o zaman hiç bilmiyorum sürekli bakıyorum hiç bulamiyordum 😞
BinnurG Enesinn_annesiii 1 ay sonra gel dedi o zaman tarih biraz yaklaştığı sıralar kontrol etmeliyim değil mi?
Enesinn_annesiii BinnurG Evet en erken 16 gün sonrasının randevusu açılıyor ve 1 günlük randevu o gün hangi doktor varsa onun randevusu açılıyor randevular hemen doluyor denemekten vazgeçmeyin bazen 3 geçe fln açılıyor sistem
erkencikus_ BinnurG dün vardı hepsi bende aldm doktoruma özlem ece başaran açıl hep buna gdiyorum Sabah 10da bak direk arkadaşın dediği gibi yakalaman lazım hemen bitiyor yer
BinnurG Enesinn_annesiii tamam denicem inşallah cok teşekkür ederim ya 🥺 Peki bir de yarın 16 gün sonrasinin randevusunun açıldığını nerden biliyosunuz yani neye göre ben de biliyim de bi dahakine diye 😅
BinnurG Enesinn_annesiii pardon ben anlayamışım 😂 Yani her açılan randevu zaten hep 16 gün sonrasının randevusu mu oluyor o halde 😅
BinnurG Enesinn_annesiii ay merhaba size teşekkür etmek istedim sayenizde bugün istediğim güne alabildim randevuyu yaa Allah razı olsun 😂❤️