Gebeyimm Mnnk hurma içerdiği lifler nedeniyle rahim kaslarının gevşeyim açılmasına neden olur erken doğum riski olanlara önerilmez ama doğum haftasına girenlere tavsiye edilir 😋
Mnnk Gebeyimm minik-mucizem 😲😲😲 gerçekten mi duymamaştım hiç bende en kısa zamnda alm 34 haftalık hamleyim ne zman başlm sizce🤔
minik-mucizem Mnnk 36 dan sonra dyorlar da bende ocakta doğsun dye oğlum hergün bı tane yıyorm sancım geldgı an hepsnı yıcem evde bulundryorm😍 12 günümüz var doguma. 1 ocaga kdar daynrsak yemeye baslarm hergün fazla fazla 😄
Esilaminel Sedayznn ne kadar sonra başladı açılmaniz? Ben 37+2 bugün 7 tane yedim ama istiyorum ki ocakta doğum olsun yaş için... Birde 7 sını birden yedim içim bayıldı gün içerisinde ara ara yense oluyor mu?
Esilaminel Mnnk 37+2 bugün başladım 7 tane yedim... Doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama 7 sını birden yedim içimi baydı... Gün içinde ara ara mi yeniyor acaba bilen arkadaşlar var ise yazarsa çok mutlu olurum...
Sedayznn Esilaminel ara öğün gibi yap sabah kahvaltısı ile öğle arasına 2 öğle ile akşam arasına 7çok
minik-mucizem Mnnk 2019 olsun istyorum canm yaştan dolayı . Hayırlısıyla sağlıkla gelsın tabi önceliğim o 😍
Esilaminel minik-mucizem benim 18 gün var ama doktorum heran bekle dedi bende sizin gibi yaştan dolayı ocak olsun istiyorum tabi önce sağlıklı gelsinler... Rabbim hayirlisini versin sağlıkla kolaylıkla alalım kucagimiza⚘
minik-mucizem Esilaminel 35 ten beri her an gelebilir dedi banada doktorum henüz bi belirtim yok am canm 😊 Hayırlısı olsun tbi 😍
Merveee1 Mnnk süt için ve ilk doğan bebeğin ağzının içine sürmek iyi giye biliyorum kutsal bir meyve o yüzden faydası vardır herlde
Sedayznn Fatma2727 37de başladım bn günde 1 yada 2 yiyorum fazla değil zaten bir tane bile yesem sancı başlıyor bnde