FKRKS29 novacheck kuruma cizgisi çıkıyor mu test yaptım ilk dikkatimi hiç bisi çekmedi sonra yarım saat falan gecti baktım silik ikinci cizgi😮😮
Dilarao0 FKRKS29 belli olmaz belki geç döllenmedir ilk idrarla sabah test yapmanız daha doğru olur ben de dediğiniz gibi peçeteye gelen minik akıntılardan şüphelenip test yaptım ve sonuç pozitif en doğrusu beta hormonuna baktırmanız yarın gidip kan verin bence
FKRKS29 YesimAykut elinde bi tane daha vardı test yaptım onu görünce heyecanlanıp ama mallsf yokmuş , silikti ama çıplak gözle bakınca belli oluyodu yine zorlanmadan ama maalesef yine 🤦♀️
YesimAykut FKRKS29 hmm allah gönlüne göre versin canım adetin gecikmediyse yine yaparsın adet gününde falan istersen
FKRKS29 YesimAykut aslında bu ay 1 hafta gecikti ama 3 gün önce lekelenme bile denmicek şekilde çok hafif çok açık pembe bisi geldi regl oldum sandım 3 gündür aynı peçeteye geliyo sadece pede falan hiç gelmiyo günde sadece 3 4 defa geliyo oda belli belirsiz 🤷♀️ yarın randevu aldım gidicez hormon testi falan yaparlar belki bilmiyoejm bakalım
FKRKS29 Ummu__Meryem belli oluyor mu bilmiyorum ama isminizi hatirliyo gibiyim bilirsiniz belki işte boş gebelikten düşük yaptım o zaman test yaptigimdada böyle gibiydi öyle öğrenmiştim ama başka test daha yaptım onda hiç bisi çıkmadı zaten buda 10 dk içinde değil 20 dk yarım saat sonra falan baktığımda böyle olmuştu ama belirgindir gözle bakinca ama 2. Negatif yoktur büyük iht bu yanilticidir
FKRKS29 Ummu__Meryem suya falan tuttum kaybolmadi ama demekki test yalnis biraz heveslenmistim ama neyse bakalım
FKRKS29 Yektek22 yok hayır bu postu 22 şubatta atmışım hamile degilmisim posttan bi gun sonra doktora gittim kucuk bi kist varmış ondan gecikmiş reglm ertesi gün 23 şubatta regl oldum , sonraki ay hamile oldugumu öğrendim 🥰 şuan 32 haftaligiz çok şükür