_gulfer Su geldikten ne zmn sonra dr gittniz kızlar ya iki saattir geliyo ara ara şuan durdu ne zmn gitmeliyim pembe kanda geldi
aslhnkrts9 _gulfer canım şimdiye kadar gitmiş olman lazımdı şu gelince 24 saat içinde doğum olması lazım diye biliyorum hastaneye git en çabuğundan bebeğin susuz kalması tehlikeli enfeksiyona da açık
kahvesever__ _gulfer o nasıl doktor ya hemen gidilmesi gerekiyor su önemli bebeği tehlikeye atıyorsunuz
Drysvrucr Sabah 5.30 da sırılsıklam olacak şekilde suyum geldi sakince banyomu vs yaptım evi topladım. Tam su geldikten 1 saat sonra hastanedeydim. Hastaneye varmadan 1 2 dakika önce de sancılarım başlamıştı. Bence çok beklemişsin hemen git.
laylagva _gulfer bende hazırlıklı olmak için soruyorum canım sakın bekleme geçen gün birinin hikayesini okudum az daha çocuğu enfeksiyondan kaybediyordu sakın bekleme
Burcu58 _gulfer sakin ol sen yinede ama daha fazla da bekleme canım git bakılsın bi sancım da var diyorsun yatışın yapılır direk
aslhnkrts9 _gulfer canım panikletmek değil amacımız da sen bi gidip görün için rahat etsin belki hızlıca gelişen doğumun olucak bizde ne desek yalan olur şu süreçte
Gebess95 Canım git hemen korkutmak için demiyorum da hemen gitmen gerekiyor komple suyun gelmişse doktorlar genelde su dan sonra hemen gelinmesini söylüyor
Edus35 _gulfer ay mesajları okuyordum şimdi de doğurdum diyince ben doğurdum gibi hissettim 😂 nasıl oldu süreciniz merak ettim doğrusu şükür sağlıkla büyüsün inşallah
CereenCkr Edus35 gözünüz aydın çok sevindim adınıza 🤩😍😍 okurken yorumları strese girdim doğurdumu görünce bı oh çektim valla 😅