Ilkaymom Pazar günü kanda beta 240 çıkmıştı bugün perşembe ve doktor muayenesine gittim kese gözükmedi. Kalbim heyecanla atarak girdiğim muayeneden büyük üzüntüyle çıktım :( doktor Salı tekrar gel dedi 5. Haftada gözükmemesi normal mi
Hync1 Ilkaymom kese için betanın 1000 üstü olması lazım diye biliyorum az daha bekle geç döllenmedir bazen birden çok artıyor beta
Burcu-2634 Ilkaymom telaş yapma her vücut bir değildir ben çok kilolu bi hamişim 5. Haftamnyani pazartesi alttan muayene ile 4 mm çapında kese göründü ve betam 434 dü
Burcu-2634 Ilkaymom he birde alttan muayenede 1500 karından 3000 bin olunca görünür kese demişti devlet Hastanesi’nde ki doktor ama bence alakası yok
Eminexxx Ilkaymom canım benim Beta hcg 1622 olunca alttan muayene ile çok şükür keseyi gördük erken olabilir acele etme ve kendini o strese koyma
obirannea Burcu-2634 merhaba özel değilse kilonuz kaç acaba söylemek istemezseniz anlarım bende kilolu hamilelik yaşıyorum da
Ilkaymom Eminexxx sağol canım haklısın insan hep kötüyü getiriyor aklına. Aynı haftada başka arkadaşımda hemen gözükmüştü, bana da görünür dedi muayene öncesi. Onun heyecanıyla gidip göremediğim için üzüldüm sanırım
Burcu-2634 obirannea kızıma 103 ile hamile kaldım 105.5 ile doğuma gittim 2. De ise 123 ile hamile kaldım bakalım kaçla gidicem 😂
obirannea Burcu-2634 bende diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ya ilk hamileligimde 30 kg yakın aldım bunda da aynısı olsun istemiyorum 🥲😂
Burcu-2634 obirannea hakkınızda hayırlısı ama ben bu hamileliğim de gene hiç almam gibime geliyor çünkü 18 aylık haylaz bir kızım var gün içinde 5 dk oturmayıp beni de oturtmayan ni yapısı var 😂
cakebabe Ilkaymom görünmeyebilir ben o haftada vajinal ultrasonla görmüştüm 2 gün somra tekrar görünmezse vajinal ultrasonla bakmasını isteyin içiniz rahat etmeyecekse bende öyle olmuştu ya bekle ya da bakıyım dedi bak dedim beklemek zor gerçekten
Ilkaymom cakebabe vajinal ultrasonu siz mi istediniz acaba benim doktorum hiç öyle bir seçenek sunmadı bana alttan bakalım vs diye
Eminexxx Ilkaymom herkes aynı değil canım mesela son adet tarihime göre 5+3 um ama döllenme gününe göre 4+3 um doktor da bana dedi seninki ortalarda tutunmuş inşallah her şey gönlünce olur canım
cakebabe Ilkaymom ya 2 gün daha bekleyeceksin ya da şimdi vajinal bakabilirim dedi bende beklemek istemedim sende bir sonraki randevunda göremezsen vajinal bakabilir misiniz diye rica et hemen bakacaktır
Patito__ Ilkaymom cnm buhun degerin ortalama 1000 dir yani bu degerde kese goren sayisi cok az zaten iciniz rahat olsun. Haftaya insallah gorursunuz suanlik durum normal Benim uc hamilelikte de kesem 4000 civari vajinal anca gorulmustu yani bazende bunye meselesi ve benimkiler gec dollenmeydi bnce ondn gec gorebildim