Bizde 36+4 günlüğüz. Erkek bebek bekliyoruz. Zaman gecmıyor gibi 🤗 Hem korku hem de yapabılecek mıyım diye düşünüp duruyorum son zamanlarda. Allah yardımcımız olsun🙏🏼

Bu yıl erkek yılı galiba ☺ Acaba benim hangisi olacak 😇Rabbim hepinize güç versin sağlıklı sıhhatli çocuklarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻☺

herkesde erkek bebek qaliba. biz kiz bekliyoruz 😋

Benimde kız olacak🤗 36. Haftadayım heyecan korku hepsi bi arada 😀

Bizde 33 haftalığız. Çınar asafımız gelıcek inşallah 💙🙈🐣 heyecan dorukta

38 haftalik hamileyim coook heyecanliyim. Rabbime sukurler olsun bu heyecani yasattigi icin. Olmayanlara versin Allahim 😌 Bu arada oglusum olacak insallah

3 ay sonra

Irmakpehlivan bizde 37+5 iz ve cook heyecanliyim bendeee.ayrica korku da yok
        deil yani😃...... 💙👼oglum olacak benimde.Rabbim saglicakla kolaylikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah🙂

4 ay sonra

Kızlar bizim 4 günümüz kaldırana kızım gelmemekte inatçı 🤣

36+1 iz kızımız olacak inşallah 😊😊 ben de uyumak isteyip kızımın tekmeleri yuzunden uyuyamayanlardanım 😊😊 şimdiden yaramaz sabah 6 da uyandırıyor beni

2 yıl sonra

Benim tatlı kuzum da kız😊🥰🥰🥰🥰ona şimdiden aşığım 35 haftalığız

10 gün sonra

37 haftaya girdim benimde kızım olucak 🥰❤️
        Acayip heyecan ve korku var 😒

Irmakpehlivan 34 haftalık nasip olursa kızım olacak insaalah çok heyecanliyim bi oğlum vardi 6 yaşında hep kızım olsun isterdim rabbim nasip eder insallah

Irmakpehlivan oğlum olacak 37 den beri bir cm açıklık bekliyorum 38+3 gelesi yok paşamin vallaha ne sancı ne nişan ne su sadece çok
        Toplanıyor