Gamzelibebek
Ailemin yanına memlekete diye geldim başıma gelecekleri bilsem asla gelmezdim. Bi ilde nasıl kadın Doğum hastanesi olmaz? İhtisasa gittim kahverengi akıntı diye doktor telefondan yatış verdi sabaha gelip usg bakarım demiş kabul etmedim yatışı. Sabaha kadar bir kişi usg ile bebeğime bakmayacaksa öyle hastane olmaz olsun. Çıktık apartopar fakülteye gittik sizi ihtisastan mı gönderdiler süper 1 saat beklersiniz diye karşılayan bi triaj ekibiyle karşılaştım. Benim sancım var akıntım var adamın dediği lafa bak. Bi şekilde acil usg girdim bi usg 15-20 dk sürer mi. Bebeği göremedi ilk sonra gördü dış gebeliğe benziyor dedi sonra bebek küçülmüş dedi en Son ki usg fotosu yanımdaydı Allahtan onu gösterince. Kalp atışı YÖK diye rapor düzenleniş sonra kadın Doğum katına çıktım başka bir asistan baktı bebeği de kalp atışını da gördü hatta geri aynı doktorun yanına indik beraber raporu düzelt hastane ayağa kalkar beraber dinleyelim istersen kalp atışlarını dedi. Ağlamaktan helak oldum. Bugün yaşama gittim akıntı devam ediyor diye. Acil de usg yokmuş kadın Doğum uzmanı ancak yatış yaparsan gelirim dedi hastanenin ek ücret ödemesi gerekir dedi. Bi iğne için gelemem dedi telefonda. 260 lira yatış ücreti bir usg ile baksın diye enayi sanıyorlar milleti. Tam bi rezillik doğırana kadar asla ama asla gelmicem böyle olduğunu bilsem asla gelmezdim. Öyle üzdüler ki ağlamaktan içim dışıma çıktı tatilim rezil oldu. Acil bi durumu olanı sabaha kadar bekletiyorlar anlayacağınız. Aklı olan Ankara’da takipli olsun!