lidyamom Memenin büyük küçük olmasıyla emzirmenin ve süt miktarının ilgisi yoktur dimi ? 75 numara göğsüme bakınca pek hayal edemiyorum da ama çok istiyorum bebişim doğunca emzirebilirim umarım yada son aylarda değişir mi büyüklük ?
Merve_3351 lidyamom boyitla ilgisi yok diye biliyordum ablaminki kuck bayagi büyümüştü sonra tekrar küçüldü
cglcetin0 lidyamom benimde aynı bekarken bile düşünürdüm şimdi 5 haftalık hamileyim aklımı kurcalıyor haliyle
Esrackc lidyamom asla alakası yok küçücük olduğu halde süt fışkıran da var kocaman olduğu halde 2 damla zor çıkan da. Tamamen bünye meselesi
Nurbyk0306 lidyamom bende 75 beden sütyen kullaniyordum gebeligimde 80 almistim dogumdan sonrasinda 80 ile devam ettim hep asla ilgisi oldugunu dusunmuyorum gayette guzel sutum vardi ama sonrasinda azaldi
eceyc314 lidyamom ilk gebeliğimde benimde öyleydi. Ve sütüm hem çok oldu hemde yağlıydı. Oğlum zayıf doğmasına rağmen tombiş bir bebek olmuştu. Tamamen bünye ile ilgili.
feslegenkokusu Bende 39 haftalık oldum. Şöyle ki hamile kalmadan önceki boyutuyla alakası yok şimdi daha büyük. 75 i zor doldururdum
Beyzanrrr lidyamom bnde 75 beden giyiyordum bebek doğdu 85 giymeye başladım alakası yok yani o senin bünye ve beslenmeyle ilgili
Ayseanneeee lidyamom benim gogsum küçüktür normalde.Asiri da büyümedi zaten . sütüm de çok iyiydi.cok sükür. Bence tamamen kişiye özgü.
mervemurat16 lidyamom benim göğüsüm büyüktü desteksiz 85 takıyordum gebelikte büyümedi doğum sonrasıda büyümedi ama süt dolu doluda gelmedi yani meme ile alakası yok sütün.Yeme içme ve süt kanallarını açmakla alakalı ayrıca bebeğin emmesi ile ilgili
Esraalic lidyamom benimde aynı çoğu zaman aklıma geliyor ya sütüm yetmezse gelmezse diye 🤷♀️ hamilelikte buyur demişlerdi büyümedi de