Esrasel0680 Kızlar merhaba 34 haftalık kız bebeğe gebeyim çok fena bel ağrım çatı ağrım oluyor gece uyuyamıyorum dahi şuan dahi çok fena bel ağrım var normal mi bu ağrılar 😐😐 doğum ağrısı nasıl oluyor 😐
Irmakelizim06 Esrasel0680 bel ağrısı bacak arası ağrısı vajina ağrısı var bendede canım 33te başladı hala var 36 haftalığım doğum yapmadım hiç ama doğum sancısı belden kasığa vuran ağrışar diyolar ağlatcak kdar şiddetli oluyomuş
GulUmut Esrasel0680 valla su an benimde belimde, catimda o kadar cok agrim varki ama sebebini de biliyorum 🤦🏻♀️ Cunki butun gun temizlik falan, yemek derken cok yorgun dustum, hic bos dayanamiyorum 🤷🏻♀️
Omerhatice Esrasel0680 dogum sancisi kuyruk sokumundan kasıklara kadr iniyor sidsti arttıkça diz kapaklarina kadr uyusma oluyor ve son radde bel kasik bacakalrda agri hissediliyor en sonda ikinma hissi gelince dogum gerceklesiyor 😊
Hediye09 Esrasel0680 bende 35 haftalığı ağrılarım var bi an önce 38.haftama geleyim vakitlice bebek normal doğum olsun gelsin istiyorum.nasip kısmet artık bakalım.
Esrasel0680 Hediye09 rabbim sana bana tüm hamilelere hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻💕