GizemTayfun 35 haftalık hamileyim bebeğin suyu azalmış doktorum azalma olursa erken alıcaz bebeği dedi böyle olup 38 ve 39 haftalara gelen oldumu
Bskrt GizemTayfun bugn arkadaşm 34 haftalık doğum yaptı, kontrole gitmişti suyu bitmş bebeğin sezaryen yaptılar, 2300 ge doğru küvöze de girmedi yarın taburcu olacak :) Stres yapmayın doğsa bile sıkıntısı olmuyor genelde bu haftalarda
dorukhan_nehirada_moms GizemTayfun havuc suyu eksilen suyu tamamliyor bol bol icin ama icine az bisey saf zeytinyagi damlatio karistirin ole icin Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Dugus1996 GizemTayfun bende dün doktora gittim 34+4 um suyum biraz azmış. Havuç suyu iç dedi doktorum bide bol bol su iç dedi
GizemTayfun Bskrt Sabah sabah içimi rahatlattınız inşallah Bi sıkıntımız olmaz şuanlık bol bol su içiyorum tamamen bitmemiş
GizemTayfun Dugus1996 Bende dün gittim bol bol su iç dedi bide dopplere gircem bugün için onun sonucuna göre doktorum karar vericek
Beriliko Benimde suyumda azalma var doktorum deveci armutu ve havuç suyu bide bol istirahat önerdi tabi çokta su içicem 3 litre
Happygirl10 Beriliko ben deveci armudu yedim fakat ishal oldum kaç gün suyu cogaltayim derken sudan olmayın bir armudu bir günde yemeyin benim gibi😂
Nurciiii GizemTayfun 30.haftada bende suyumun az olduğunu öğrenmiştim canım 38. Haftadayım yarın doğumum var ☺️