Demetrana Donuss Mide yanması hat safhada iki gündür bir hafifleme var ama neden bilmiyorum sanki karnım aşağı indi ve küçüldü gibi geliyor yarın 34+5 olacağız ALLAH nasip ederse inşallah dr kontrolüm var bakalım ne diyecek
Feyzsali 34+5 mide yanmalarim çok oluyor bel ağrısı da var iş yapayım 2 saat agri çekiyorum yatıp kalkarken zorlanıyorum artık
Donuss Bende de belim Feyzsali belin iki tarafı da mı ağrıyor benim sağ taraf ağrıyor kasılma falan var mı kızlar peki
Seac Demetrana bende öyleyim sanki aşağı indi gibi sonucu yazarmısınız benim kontrole daha 2 hafta var aşağı indikten sonda nefes almam rahatladı
Demetrana Seac Aynen bende de öyle oldu bende gebelik şekeri var diye ben bu hafta ekmeği bıraktım az önce dışarıda tartıldım 3 kilo vermişim şok oldum bebek nasıl hiç bilmiyorum acayip endişeliyim
Feyzsali Donuss genelde sol taraf ağrıyor benim kasılma nasıl bi his tam bilmiyorum ama bazen hafif agri oluyor geçiyor
Seac Demetrana bendede iştahsızlık var ama zorrluyorum kendimi birde karnımda sertleşme var. Normalmi bilmilorum. Muane zamanı gittiğimizde karnım yine aşağıdaydı sormayı unuttum Dr haftası ile uyumlu demişti diğer kontrole nolur bilmem
Demetrana Seac Hastaneden geldim karnın inmesi tek başına bir belirti değilmiş Nst’ye girdim 40 ve 50 arası kasılma vardı dr normal dedi sancı dememiz için düzenli olması gerekiyor dedi şu an erken doğum riskin yok dedi