Hayalgokce Merve-betul biliyorum bugun konstum gecen sene cok fazla doktor tecrubem oldu 3 ay kanama yaşayıp 5 aylik dusuk yapmstim kimi derlerse gittik bi umit maddi manevi yiprandik ve özellerden istedgim seyi goremedim ben anlatsam uzun olur smdi bu sene dedim Rabbime emanet ettim ben ve hep devlete gittim şükür 35 haftaya geldim
Tubamrt busraltin ben Orta Doğu hastanesinden paket almıştım 20 bindi. Çok memnunum çok şükür haftaya doğumum var. Tabi şimdi paketler daha artmış olabilir
Dadymom1 Hayalgokce Bende hem Özel Koru Çukurambar, hem de Bilkent Şehir hastanesi takipliyim. Bilkent ten çok memnun kaldığım için doğumu orada yapmaya karar verdim. Temiz, ilgili ve düzenli bir hastane. İnşallah kolaylıkla süreci atlatırız 🍀
Hayalgokce Dadymom1 canm ben gecen sene koru ya gittim aydan biri varya kadin dogumcu belki duymuşsundur ünlü ankarada o takip ediyordu dusuk yaptim ben kadina ulasamadim hicbi sekilde ve o kdar para bayılmstk koru dada adim attigim heryer paraydi ama ilgi de cok yoktu ben cok memnun kalmamstim bu sene hep devlete gittim birkaç sefer özele gittim o kdar
Merve-betul Hayalgokce beni. De çok tecrübem oldu özellerde ama özel paraya kıyarım maddiyat önemli değil dersen Memorial nimet Aygül Demirol kesinlikle tavsiye ederim iki çocuğumun da doğumuna girdi ilgi alaka çok iyi ikinci çocuğum başka hastanede tekioliydi sigorta degisteorigimiz için ama yine doğumu Aygül hocayla yaptım doğuma siz alır mısınız deidm seve seve deid fiyatt da üç beş. Yardımcı oldu israrlarimizla
Seymaanur MorKelebek54 Maalesef o kadar detaylı bilmiyorum ama ben antalyada yaşıyorum doğum dahil pakete 15 bin fiyat vermişlerdi