ravzae Wera 3300 ü geçmiş ama doktorum 4 ü bulmaz dedi ben tam diyete girdim artık suyuda fazlaymış hem porsiyon küçülttüm hemde kaçamak falanda yapmayacağım şu son zamanları böyle geçireceğim inş tokluklar 110 u geçmedi bugün ama inanın elma bile yemiyorum artık
Wera ravzae ben açlıktan zayıfladım migdem bulanıyor doktor 180i geçmesin yeter dedi 110larsa elma falan ye bişey olmaz ben günde 10kere ölçüm yapıyorum bişey yemeden hep ölçerim sizde yemeden ölçün 110falansa yeniliyor
_Tazeanne Salihaas her nst için gidişinizde alttan muayene oluyor muydunuz benim bebek kanala girmemiş ama baş geliş duruyor ve sancım çıktı iki gün kaldım hastanede şimdi de üç günde bir nst çekilecek dediler serumla durdu sancı ama bebek çok toplanıyo bi tarafa 30 haftalığım bende
Salihaas _Tazeanne yok alttan hiç muayene olmadım , Ama bende sürekli serum takviyesi aldım iğne vuruluyordum, benimde karnım sürekli taş gibiydi kasılma oluyordu her zmn ama siz gönlünüzü ferah tutun kontrollerinizi aksatmayın
_Tazeanne Salihaas birde ağır enfeksiyon geçiriyorum hem vajinal hem idrarda var antibiyotik serumda verdiler bi kaç defa
ravzae Wera yok canım benim şeker dengeli zaten tatlı birşey yemediğim sürece de ben artık iyiyice kilo almasın diye kıstım önceden yiyordum elma falan bu hafta itibari ile iyice dikkat edeceğim çok kilo almasın suyum da normale dönsün
_Tazeanne Salihaas antibiyotik yazdı enfeksiyon için evde içiyorum işte yarın kontrolüm var inşallah bi kaç hafta daha bu şekil ilerler teşekkür ederim ☺️ 🌸
Salihaas _Tazeanne İlerler inşallah 🙏🏻 bolca dinlen iş falan yapma ben doğuma gittiğim gün evi az bi topliyim dedim hazırlıklı olsun her şey diye sabahında suyum geldi