Gmze89 Sizce hangi bebek arabasi daha kullanisli ben bi turlu karar veremiyorum kafam cok karisik yardimci olursaniz cok sevinirim😊
Pakizecetiinn Gmze89 Ben bugün birkaç yer gezdim minio mint çok hoşuma gitti onu almayı düşünüyorum 😊
Dmlaysun Gmze89 senmı benmı canım travel hos duruyo kulanısız dıyolar normal basıt duruyo travel pahalı kulanmadıktan sonra nıye para verıyım dıyorum
Pakizecetiinn Gmze89 Ben de veremiyodum. Ama dediğim araba bana çok hafif geldi internette görüyordum zaten canlı görünce iyice içime sindi. Birde elele off-road düşünüyodum ama o minio minte göre daha ağır geldi
Emrah Pakizecetiinn elele ranger düşünüyorum kapanişi falan cok iyi yer kaplamiyo ama gerceğini gormedim oldugum yerde yok internette gordum kararsızım
Sevdaninmucizesi Bende internette beneto 540 gold görmüştüm onu düşündüm çok hoşuma gitti ama yakından da bakacağım yorumları okudum memnun kalanlar da var bilemedim varmı beneto kullanan
Minikmucizem_ Sevdaninmucizesi asiri ses cikariyormus. Gecen gun bitanesine denk geldim gercekten tekerleklerinden cok rahatsiz edici bi ses geliyo
Gkceglsm Ybemde çok araştırdım nette şikayetvar da çok okudum bütün markalara ait şikayetleri vs. Kullanıcı yorumlarına kesinlikle bakılmalı bütün sitelerde ayrı ayrı. Ben en son chicco trio love travel sisteme karar verdim şimdilik çok kullanışlı görünüyor parçalarını çıkardım yıkadım sabunlu suyla miss gibi kokarak hazırda bekliyor kızımı inşallah kullanımından bende memnun kalırım genel olarak yorumlar iyidi çünkü
Gmze89 Arzymn bende mamas papas cok begeniyorum aslinda ama cok mu pahali die dusunuyorum ama gercekten guzel bi araba😀
Emrah > Arzymn mamap papas occaro IzguVeAnnesi ama ana kucağını cıkarıp snra kapatıyorsun oylede zor değilmi
IzguVeAnnesi Bende weego dusunuyorum kizlar onemli olan arabanin hafif olmasi bir elinizle bebegi tutarken tek elinizle toplayabilmeniz ve yer kaplamamasi😊
zgepolat Irmakdkm bende kraft pro fit aldım. Çoğunu yerinde denedim en kullanışlı bu geldi. Evdede arasıra deniyorum gayet güzel şeçmişim bence 😍
preggie Kismet olursa insallah; Mima almak istiyorum. Siyah deri versiyonunu, yada koyu gri deri versiyonunu. Allah saglik sihhat hayirla kavustursun bebeklerimize insallah!