Ipekokanliya Kızlar merhaba ayaklarım çok sisiyo tuzu azaltmam söylendi dikkat ediyorum olduğunca yememeye çalışıyorum ama anlamadım balon gibi oluyo tansiyonumda normal sebep ne olabilir 23 haftalık hamileyim
seymos Ipekokanliya üç litre su içmeye dikkat ediyo musunuz? Birde çok fazla ayakta yada yatakta durmayın. Ayakkabı yada.terlik seciminizden kaynaklı olabilir. aslında şişmeler normalmiş ama sizinki erken başlamış. Bir hafta bende şiştim tuzu azalttim birde bir litre suya limonu karıştırıyorum içiyorum gün içinde faydasını gördüm tavsiye ederim.
tubatayfun Ipekokanliya benimde ilk hamileligimde oldu cok da tuz tuketmiyordum doktorum ozamanlari ayaklari biraz yuksekde tutmam gerekdigini soyledi ve benim dogumdan 6 hafta sonra indi sisi
YavuzSeliminannesi Ipekokanliya canım ben hiç tuketmedim hamileligim boyunca tuzu tüketmedim ama ona rağmen akşam olduğunda balon gibiydi ayaklarim sen yine azaltmaya özen göster ama doğum yaptıktan ertesi gün şişlik falan olmuyor merak etme
Ipekokanliya seymos çok teşekkür ederim deniyim bi . Dikkat ediyorum aslında her şekilde ama dediğiniz gibi erken oldu 🙂 tekrardan sağolun
Ipekokanliya Hilalldenizz su sadece sorunum oda çok miğde bulantısı çektim başlarda içemedim su ama yavaş yavaş içmeye başladım
Bademgzlm Ipekokanliya bol su iç magnezyumunu hergün düzenli içtiğin zaman çık şişmez varis çorabıda giymeniz gerekir oda çok fayda eder ve rahatlatır benim doktorum daha hamikeliğimin başında verdi varis çorabını halbuki ne varisim nede şişliğim var ama çok faydalı yinede giy dedi dışarı çıkarken ve yolculuk yaparken giyiyorum👍🏻