ilkays
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende sebebi bilelim tedbir alalim diye dolandım ortada kürtajdan 1 hafta sonra kontrolüm vardı o gün kendi doktorum hariç perinatolojiye gitmek istedim daha detaylı sorularıma cevap versin diye yine o hafta devlette ankarada bilkent şehir hastanesine gittim uzun uzun konuştuk. Ben hatta biara tıbbi genetikteki doktora sitem ettim neden ilk gebelik kaybına bakılmıyor anne babaya yazık değil mi dedim. Buna personel de yetmez maddi olarakta zorlar çünkü ilk gebelik kaybı orani yüzde 40 dedi. Şöyle bir öneride bulundu genetik doktoruda istiyorsanız özel de sadece sen ver kromozom analizi sende eğer Allah korusun bisey çıkarsa esin o kromozomlar için versin dedi çünkü masraflı dedi ama biz fetal dna verdiğimiz için onu bekleyin önerim dedi orda mantıklı geldi. Ben bu trombofili paneli için özel laboratuvarda 12bin felan fiyat almıştım ama doktordan belge istiyorlardı. Perinatoloji uzmanı için gittiğim hastane 6450 tl fiyat verdi varsa şehrinizde medicalpark ben orda yaptırdım sanırım kürtajdan sanırım 3 4 hafta sonra felandi. Birde antikorlarima baktı perinatoloji.
Tekrar gebelik icin ise kendi doktorum 1 adet ama psikolojik olarak seni iyi görmüyorum bence yazı atlat kendini toparla dedi haziranda oldum kürtaj.
Perinatoloji ise 3 adet dedi ama ben ona kontrole gittiğimde vajinal muayene oldum 1 adet yeterli dedi. Ben 2 adet bekledim açıkçası biraz kafamı dağıtmak istedim tatile gittim tatilde hamile kalmışım şimdi 6 haftalık bugun gördük 🥹
Birde uzun oldu ama kusura bakmayın bende sürekli neden diye soruyordum bir doktor arkadaşım söyle dedi artık sorgulmayi bırak insan vücudu makine değil bazen olmaz dediğimiz şeyler sebepsiz olur Allah böyle yaratmış dedi. Bazen bizde bilmiyoruz hatta bu olmaz diyorum hastam hocam oldu ama diyor dedi vücut makine değil dedi.
Rabbim gönlünüze ferahlık versin aynı şeyleri yaşamışız hafifleyecek emin olun dua edin