Alkimbynz Merhabalar, bir kaç keredir ani tuvalet sancısıyla tuvalete gidiyorum ama yapamıyorum yani aslında tuvaletim yokmuş. Çok afedersiniz çişimi yapıp çıkıyorum. 7+3 hamileyim. Gebelikle ilgisi olabilir mi yaşayan var mı
ikiminikannesi_ Alkimbynz idrar yolu enfeksiyonudur tahlil verim en azından var olup olmadığını seviyesini öğrenirsiniz aynı dönemde bende de oldu doktorum sadece şu iç bol bol dedi gecti
Alkimbynz -Buse35 ben az önce doktoruma yazdım ama geç cevap yazıyor diye buraya yazmak istedim kontrolüme de daha var endişe ettim
Alkimbynz Fatmadiebiri bildiğim kadarıyla yok bir iki gündür akıntım var çok az denecek kadar. gelen sancı büyük tuvalet sancısı
Alkimbynz hepoyleolurzaten_ benim kasık sancım azaldı arada batma oluyor o kadar. Bel ağrısı çekiyorum
Alkimbynz ikiminikannesi_ yarın tahlil yaptırıcam bu aralar suyu bol içemiyorum mide bulantımı aşırı arttırıyor 🥺
semra2598 Alkimbynz gebelikle ilgisi olabili günde bir bardak kefir için sindirim sistemini düzenliyor geçmezse doktora gidin.
Alkimbynz semra2598 kefirin eşkimsi tadından dolayı içemiyorum çileklisini denemiştim sadece 1 yudum alabildim
Mesen Alkimbynz bende öyleydim ve maalesef bir süre devam ediyor sonra geçiyor ama hamilelikten dolayı oluyor 🙂
semra2598 Alkimbynz ben sade kullanıyorum. İlk zamanlr içmek zor oldu ama sonra da alıştım bebeğe de kilo aldıran besinler arasında tabi gene de kendinzi bilirsiniz 🤗