elifodabasi35 Kızlar 22+3 bu zamana kadar bebek bi tık önden gidiyordu bugün 1 hafta bi gerilik varmış 460 gr doktor önemli değil normal dedi ama yine de moralim bozuldu sizde durumlar ne ?
sunashn50 elifodabasi35 burda bi postta 21 22 haftalıklar hep 400 ila 500 arasındaydı gayet güzel bence kilosu 21+2 yiz bizde dün detaylıya girdik 1 bucuk 2 hafta kadar önde gelişimi 22+6 ya denk bütün ölçümleri dedi doktor 509 gram
Myrtle elifodabasi35 22+1 de detayli da 400lerdeydi benimde kizim, doktor 1 hafta geri falan demedi. Zaten hep 2 gun kucuk cikiyor ultrasonda benim kiz :)
Zeynepumutt elifodabasi35 Aynı durumu yaşıyorum, süreç nasıl ilerlerdi benimle paylaşabilir misiniz ?
1zehrs elifodabasi35 bir hafta geri ve ya ileri olması ciddi bir durum değil moralinizi bozmayın beslenmenize dikkat edin düzelecektir
elifodabasi35 Ece5454 her zamankinden farklı olarak her aksam saat 10 gibi bi bardak süt 1 muz çiğ badem ceviz fındık yulaf ve pekmez blenderdan geçirip içtim o hafta 370 gr aldı doktorumda ne yaptıysan devam et dedi buna bağlıyorum onun dışında ekstra bisey yapmadım