Dillloooo Kızlar gebelikte genital bölgem ve popo kısmın kararmış. Şok oldum aynaya bakınca. Çok kötü duruyor moralim bozuldu 35 haftalık hamileyim daha 23 yaşındayım afedersiniz genital bölgem sanki 65 yaş. Doğumdan sonra geçer mi ??? Lafayı yiyecem yaa
whitedream Dillloooo korkma geçiyo ilk hamileliğimde doğum sonrasi geçti ikinciye hamileyim tekrar oldu aynı şekil 🙈
Nnoktaa Dillloooo hamilelik sırasında artan melanin üretiminden kaynaklanan renk koyulaşması doğumdan sonra zamanla geçiyor. Vajina bölgenizdeki kararmanız da geçecektir. 54 gün önce doğum yaptım. Giderek açılıyor rengi.
Nnagish Dillloooo şimdi bi posta denk geldim geçiyo doğumdan sonra diyolar bi anne öyle yazmış onda da varmış hem göğsünde hem vajina da rengi açılmış muhtemelen hormonlarla alakalı bi durum
Tugbasuu Ya benim özel bölgem eminim ki hepinizinkinden çirkin olmuştur simsiyah korkunç kendimden soğudum aşırı psikolojim bozuldu böyle nasıl devam edecek cinsel hayatımız bilmiyorum kendimden iğrendim eşim hiçbir şey demedi birlikte oluyoruz hep 35+3 üz
Busramom07 Tugbasuu dikkat edersen kendini keselediğinde keseye de renk veriyor bu geçici birşey benm yengemin göğüsleri tamamen gögüs ucu gbi siyah oluyordu doğumdan sonra geçiyor
Ebru-29 Ben de doğumdan sonra catladim korkunç haldeyim. 20 gün oldu sezaryen olalı 12 kilo verdim kilo verdikçe çatlaklar gün yüzüne çıktı. Bacaklarım yanlarim karnım…
Nesli46 Dillloooo ben korkutmak istemem ama 20 yaşında ikinciye hamileyim 26+4 göğüs uçlarımın koyu kısımları büyüdü ilk defa ama genital bölge ilk gebelikten beri koyu gebelik sonunda kremlere başlıcam inşallah 😣 Varmı krem önerisi olan?
Merve_3351 Nesli46 kremlerin işe yarayacağını düşünmüyorum zatten özel bölgeye hicbir krem önerilmiyor lazerle renk açılımı yapıyorlar
Tubiku Siyahgul hamilelik sirasinda bir sey surmeyin bence, bebege zarari olmasin, zaten doğum sonrasi aciliyor 3-6 ay arasinda
Bume Dillloooo sen şuan bunları düşünerek üzme kendini kafanı yorma gebelikte olan şeylerin çoğu doğumdan sonra düzeliyor düzelmezse de herşeyin çaresi var şuan en güzel zamanlarında heyecanla bebişini bekliyor olmalısın bu sorunlar gelip geçici inşallah motive etmişimdir seni sağlıcakla gelsin minik