Kbryyy Kızlar adetime 5-6 gün var sabah ilk idrar ile bu testi yaptım hemen böyle çizgi belirdi. Ama gözlerim bana oyun mu oynuyor yoksa gerçek mi. Mesala şimdi bu saate test yapsam çıkar mı ?
BuketKrnn Kbryyy bitanem çift çizgi var ama kesin sonuç için mutlaka bir kan testi yaptır. Adet dönemine yakın beta değeri yüksekliği yaşanabiliyor
Kbryyy Mom_boy @Nursl7 Şu an çocuğu uyuttum yatağına koydum iki saat sonra uyanır ben evden çıkasıya hastaneler mesaiyi bitirir 🤦🏻♀️
hyena Kbryyy benimde böyle hatta daha net çıktı 4 de randevu aldım 1 hafta önce negatif çıkmıştı kan bakalım inşallah görürüm
hyena Kbryyy evet bugün yaptım hatta burada paylaştım postlarımda görürsünüz iki farklı test kaset ve erken yaptım ikisinde net çıktı doktora gitmek için bekliyorum şimdi oğlumun uyanmasını
Kbryyy hyena yaa inceledim evet ikisi de çift çizgi 🤗peki adetinizden önce mi yaptınız ? Kaç gün önce ?
hyena Kbryyy evet 2 gün önce yaptım adetim düzensiz ama uygulamaya göre söylüyorum yani sizede 1 hafta önce kan vermiştim negatifti 6 gün sonra pozitifi gördüm erken davranmışım 🥰darısı size