Kizlar geçen sene hamileyken Ankara Bilkent Şehir hastanesindeyken bir kadın doğum doğum doktoru çift rahimli olduğum için 10 tane de çocuk dogursan 9 Ay boyunca yatacaksin sadece lavaboya gideceksin demişti ve sonrasındaki haftam da düşüğüm oldu . Yeniden gebelik istiyoruz RABBİMDEN HAYIRLISIYLA İNŞAALAH AMİNNN.
Geçen hafta Ankara Fatih te yeni yapilan eğitim araştırma Hastanesi’ne gittim ordaki doktor ultrasonla baktı miyomum olmadığını sadece rahim kenarında ip gibi bir şey olduğunu onu da miyomla karıştırıldığını söyledi gebeliğe engel değil dedi zaten bir kere gebe kalabilmissin önemli olan bu dedi . ( Bilkentteki Doktor miyomum olduğunu soylemisti ? ? ? ) O gün kal alındı vitamin vs. Eksiğim var mı diye bakıldı . Neyse bugüne sonuç randevum vardı sonuçlarıma baktı gayet iyi hiç bir sıkıntı yok istediğin zaman deneyebilirsin dedi . Doktora Bilkentteki doktorun söylediğini söyledim 9 ay boyunca yatacaksin sadece lavaboya gidebilirsin dediğini dedim buradaki doktorda dedi ki öyle bir engelin yok aksine hareket etmen gerekiyor evet düşük ve erken doğum riskin var ama sürekli yatarsan pıt diye doguruverirsin dedi yani hareket etmem gerektigini söyledi . Yatmam konusuna gelince kanama vs. Durumlarında yatış veriyoruz zaten dedi .
Evet kızlar siz ne düşünüyorsunuz benim aklım çok karıştı ???