hanifeq Kızlar hamile kalmadan önce 65 kiloydum 21 haftalık olduk 68 olmuşum 3 kilo tek almışım az sanki oluyorum 6 7 kilo alıyor bu aydakiler benim normal mi acaba kafama takıldı yemekte yiyorum hani hareketlide değilim 🤔
Ayse21-23 hanifeq hiç üzülme çok iyi ben 63 ile hamile kaldım şuan 74 oldum 25+2. Ve doktor çok kızdı bana bebeğim iyi çok şükür ama ben mutsuzum kilodan dolayı
OguzMoms hanifeq Anlamadım tam ben insanlar kilo aldım diye üzülür sizde almadım diyemi uzuluyosunuz ben 24 haftaligim 5 kilo aldım diye kaç gündür beslenmeme dikkat ediyorum çok kilo aldım diye 🤣
Nursl7 @hanifeq ben hamile kaldığım da 70 kiloydum ilk 4 ay hiç kilo almadım aksine kilo verdim 63 kiloya kadar düştüm doğuma girdiğimde 72 kiloydum
hanifeq Nursl7 maşallah Allah nazarlardan korusun çok sevindim içimde rahatladı Çarşamba günü detaylıya giricem inşallah gelişimi güzelidir oğlumun 🥰
Nursl7 @hanifeq inşallah sıkıntı yapma kendine herşey Allahtan olacağı varsa olur sen kendine dikkat et doktorum bana sen kilo almasan da bebek içeri de kilo alır demişti
guldemir02 İlk hamileliğim kızımda pandemi dönemine denk geldi 58 le hamile kaldım 80 le doğuma girdim 🙈kızım 3.850 gram doğdu bu hamileliğimde de 66 la hamile kaldım 16 haftam 68 im 🙃 inş çok almam yine bunda yavaş gidiyorum bakalım 😂
eda006 guldemir02 bende 58 le hamile kaldım haftaya doğumum var 80 kilo oldum 😂 geri kolay veriliyor mu doğumdan sonra peki hızlı gidiyor mu
hanifeq OguzMoms bana az geldiği için ve bebeği besleyen damar dar bende bebek beslenmiyordur diye korktuğum için
guldemir02 eda006 Ben 57 ye kadar tekrar düştüm doğumdan sonra zor oluyor biraz ama geri aldım işte 😂
OguzMoms hanifeq Korkmayın ben 18.haftama kadar hiç almamıştım kilo su son 7 haftada aldım 5 kiloyuda oda saçma sapan beslendiğim için bebiş sağlıklı olsun gerisi çok önemli değil bence , 🥰🌸
hanifeq OguzMoms kesinlikle bende kendim için değil zaten bebek için onlar iyi olsunda kilo nedir verilir
sumeyye19_91 Ben 11 kilo aldım 23 haftalık hamileyim 64 ile hamile kaldım bazen çok alabiliosun ama tabi psikolojik olarak kötü hissediliyor ama yapcsk bişide yok şuan dikkat ediyorum çünkü gebelik şekeri çıktı