SsAnk_04 Merhaba herkese.. bende bugün hamile olduğumu öğrendim. 😌 Hamile arkadaşların Allah yardımcıları olsun sağlıcakla kucağımıza alalım inşaallah❤️önümde uzun bir yol var.. sizlere danışacağım çok şey olacaktır eminim.. ❤️
Nefeslina SsAnk_04 ufff gunler aylar gecmek bılmez sımdı Allah yardımcın olsun cnm bızım bıle bır ayımız kaldı zaman bı turlu gecmıo😁
SsAnk_04 Maşaallah 😌 bende bugün beta hcgde öğrendim henüz doktora gitmedim daha erken diye nasıl olsa haftaya gel dicek büyük ihtimalle
Dygutyr Cok sevindim canım hayırlı olsun seninde 😊Hepimiz için rabbim herşeyin hayırlısını hayırlı evlatlar versin inşllah 🙏🏼
seyma281015 Bende Pazartesi günü keseyi gördüm kızlar. Kaç haftalık bilmiyorum 1 buçuk ay önce kürtaj olmuştum çünkü hesap yapamıyorum. Bu sürpriz oldu bize Baya😊 o zamannn yeni hamileler bu postta toplanalımm☺️ Kaybettiğimle birlikte 3. Gebeliğim bu benim 3 yaşında bir kızım var
seyma281015 Eylül annesi mi oluruz bu arada nasipse yoksa Ağustos mu bilemedim ama inşallah Eylül olur 🤗
Melihadur Valla benimde Ağustos’un sonu Eylül’ün başı gibi ama Eylül olur gibime geliyor bende 5 haftalık Hamişim 😍
SsAnk_04 Melihadur sanırım benimkide o aralarda 😌 henüz kaç haftalık olduğunu bilmiyorumm sabretmeye çalışıyorummm