Zeyd_Mom_22 Gül gibi lazere gidiyordum🙄😥dr izin vermedi. O zamandan sonra jiletle yapıyorum. benimde karnım şiş ama kendim yapıyorum. son aylardada kendim yapıyordum ayna ilede yapıla biliyor🥰 bebekten sonra lazere gideriz artık.
Anneoluyorumm00 Aysegltrna canım kaç günde bir kuaför gidip alıyorsun merak ettim de bende kendim yapıyorum ama artık zorlanıyorum ya
Aysegltrna Anneoluyorumm00 3.5-4 hafta gidiyor bizim göremediğimiz yerleri de alıyorlar mis gibi oluyor valla🙏🏼
HoneyandMom Merve_3351 evet bende hem bikini hem koltuk altı kararması oldu ama hamilelik hormonlarından dolayı oluyormuş, doğumdan bir süre sonra açılıyormuş
Anneoluyorumm00 Aysegltrna anladım canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğini için bende gitmeyi düşünüyorum ondan 😊
1palyaco asell13 benimde var . Doktora danıştınız mı ne diyor ? Normal Doğum için . Ben henüz gitmedim doktora .
asell13 1palyaco ben planlı sezeryan olacam canım yürüyüş yapacaksın eve gidince ayaklarını yukarı dik dedi çok fazla büyürsede haberim oldun dedi şuan hala aynı
Kiwitoveannesi 1palyaco 31 haftaligim gebelik öncesinde hep ağdaya gittim hamile olunca 30 haftaya kadar gitmedim kendim aldım ama artık şiştim geçen hafta kuaförde aldırdım ağdayla çok rahatlik oluyor hem hemen çıkmıyor 1 ay götürüyor beni
Waffleveliyaninannesi 1palyaco 38.haftaya kadar eşim yardım ediyordu son zamanlara girdiğimiz için ağdaya gittim hep hazır olmak için
Waffleveliyaninannesi 1palyaco evet normalde ağdada mimiği oynamayan ben dişlerimi sıktım irkildim hep 😅 biliyordum hassasiyet artıyor haliyle ama doğuma her an hazır olmak için çekilmeyecek bir acı değil 😄