Esraalic sinir oluyorum Instagram‘da Mehmet Boz diye bir doktor var 11. haftada bile bebeklerin bacak arasını bulup gayette doğru tahmin veriyor ve gayette doğrusu çıkıyor zaten yani adam ermeden bacak arasını biliyor ve buluyor çokta net bariz belli oluyor hani bilmeyeni getir o bile der erkek veya kız o bacak arasını görünce ama yok bizim doktorlar da hiç bacak arası olay yok geçen en son özele gittiğimde kız dedi doktor ama ben direk soruyu yöneltti hocam bacak arasına baktınız dedim çünkü benim kesimin etrafında kanama vardı kanamaya yoğunlaştı doktor hiçbir şekilde bacak arasına bakmadı zaten o kadar aşinayım ki bacak arası görüntülerini o Mehmet boz denilen doktorun Instagram sayfasında görüyorum zaten sürekli videolarını hiç bakmadı yani çok eminim doktorda hiçbir şekilde bir şey demedi evet baktım felan demedi çünkü biliyor yani bakmadı sadece yandan baktı yandan da hani bir çıkıntı göremeyince kız dedi ama Mehmet boz bugün son kez bir paylaşım yapmış mesela baktım bebek 16. haftada yandan aynı bebeğe bakıyor işte normal ultrason görüntüsü bakıyor orda da meğerse bebek erkekmiş ama çıkıntısı yok pipisi aşağı daymış sonra bacak arasına bir bakıyor ki erkek zaten görümcem de de öyle olmuş kendi sağlık çalışanı vakti olmadığı için sürekli farklı farklı doktorlara gitmiş ilk bebeğinde ayrıntılı ultrasona kadar hepsi de kız demiş ayrıntılı ultrasona bacak arasına bakmışlar ki erkek şu an oğlu yedi yaşında bir de insanın siniri bozuluyor koskoca şehirde sadece iki tane profesor var ve ben birine gittim cinsiyette de çok iyi olduğunu duydum zaten adam erkek dedi 13. haftanın sonlarındaydım özele de arasından 4.05 gün sonra geçince gittim işte o da kız dedi ama neye göre kız dedi mesela şeydeki üniversitedeki prof bacak arasını gösterdi ben de gördüm anladım yani şu an yani kızdan hiç ümidim yok mesela ama bilmiyorum tabi Allah bilir yani bakacağız göreceğiz farklı farklı cinsiyetler duyunca da insanı siniri bozuluyor ilk duyduğun insan heves ediyor bir de benim bir tane Oğlumu kaybettiğim için yerine koymak istedim şimdi de kız dedikleri için sinirlerim iyice altüst oldu yoksa erkek kız takıntım olduğundan değil yani