Nazife03 Kızlar selam pazartesi günü misafirim gelecek ilk defa evimde yemege gelecekler sizce nasıl jir menü hazirlamaliyim eşimin işyerinden arkadaşı ve onun ailesi gelecek
kahvesever__ Nazife03 Mercimek çorbası Fırında hazır yufkadan börek Pilav Fırında sebzeli tavuk Yaprak sarması biber dolması kuru Tatlı olarakta revani olabilir
BADE38 Nazife03 Mercimek çorbası Karnıyarık Pilav Salata Birde fırında sütlaç Bugün ki menümü yazdım 😂
mervemurat16 Nazife03 zerdeçallı mercimek çorbası kuru dolma et sote pilav havuç tarator salata mis gibi menü🙈 tatlı olarakta tavuk göğüsü oh oh
hanifeq Mercimek çorbası, salata,pilav, köfteli sebzeli bir yemek olabilir yada tavuklu ekstra meze yapabilirsiniz havuç tarator gibi ben genelde misafir yemeği böyle yapıyorum değişik birşeyler yaparsam herkes yemeye bilir diye😂
izobellaaa-_- İstim kebabı netten bak çok güzel hem görsel olarak da yanına pilav cacık yeşillik salata çorba kafana göre takıl 😀 bide tatlı etinmeli tavuk göğüsü hem güzel hem hafif yapımı da kolay