Kendini hiç strese sokma inan belden yapılan iğneyi hissetmiyorsun bile zaten iğneden sonra seni yaptırıyorlar 3 dk sonra bir bakmışsın bebeğin 😍 kendinde olduğun için onun ilk çıktığı anı vs hep hatırlıyorsun. Bebeğini muayene edip giydirilen ebeler senin dikislerini yapıyorlar biraz kusma hissi gelmisti bana okadar. Sohbet ediyorlar seninle zaten. Çıktığında biraz garip oluyor cunku anestezi yüzünden titriyorsun istemsizce oda en fazla 1 saat suruyor yanlış hatırlamıyorsam. İlk odaya gelir gelmez emzirebiliyorsun bebeğini. Uyuşukluk geçmeye yakin ağrı kesici vuruyorlar iyice geçtikten sonra yürütüyorlar evet ilk an kalkamicagimi dusunmustum ama ebeler çok pozitifti bir gayretle yürütmüştüm. Sonrasindada kendin kalkıp yürümeye başladım bebeğimi kendim aldım emzirmeye. Her ameliyatın zorlukları var tabiki ama sem pozitif düşün her zaman doğum iki türlüde mucizevi birsey ve sen onu gerçekleştiriyorsun. 9 ay boyunca ona en iyi şekilde sahip çıktın. Simdi de mucizevi bir şekilde kucağına alicaksin. Her anın tadını çıkarmaya çalış. Ve bence sezeryanda olsa mutlaka eve geldiğinizde oda sıcaklığını ayarladiktan sonra bol bol ten tene temas yapın. Bu senin sütünün artmasına ve birbirinizin bağına katkı sağlayacak😍 Unutma sen çok güçlüsün 🎈