yorgunanne_ karaguzelirem_ benimde haftaya salı inşallah bizde buraya pozitif sezeryan hikayemizi yazariz
BirAvucmutluluk Ebru3457 yok canım o anlaşılmayacak gibi birşey değil benim kızımda ilk olmasına rağmen insan anlıyor gece sancılarım hafiften olmaya başlamıştı anlamıştım hemen doğum sancısı olduğunu
Merve_3351 Dilarademiryurek yaa maşallah Ultrasonda babasina cok benziyor ben benzesin istemiyorum acikcasi😀
Dilarademiryurek Merve_3351 valla istesen de istemesen de babalara daha çok benziyorlar genleri baskın 😀😀
Tubamrt gokyuzununogrencisii benim de 39+1 deyiz. Ama bugün çok baskı var bebek kanala girmemiş daha ama ben yürüyemiyorum bile. Sizin nasıl var mı sanciniz
gokyuzununogrencisii Tubamrt yok valla hiçbir şey yok en ufak kasılma filan bile yok 😊 açıklık da yok ebe muayene etti iki gün önce
Tubamrt gokyuzununogrencisii benim 1 cm açılma varmış sancı kasilma da var ama bebis daha yukarıda. Doktorunuz bir şey dedi mi ?
Alaska97 Ebru3457 kafası kanalın önünde hazır ama daha girmemiş dedi vallahi bende bi belirti yok ara sıra karnım sertleşiyor bazen hafif regl sancısı gibi sancım oluyor ama Hicbi sey yok doğumla alakalı
sevaldqn1 12hafsagunkokkaya96 2cm açıklık ile hastaneye yatışım yapıldı ve sancılarım sıklaştı doğumum uzun sürdü ama benimde yok denilenecek kadar azmış doktor bu sanciyla doguramazsın dedi doğurdum 😅
Mrvizmrli Ebru3457 evet hiç gelmek istemiyor sanki anne karnı hakkını sonuna kadar kullanıyor paşam 🫢🤣