Hils1 Arkadaşlar merhaba, 11 haftalık hamileyim yaklasık 2 3 haftadır enfeksiyonla uğrasıyorum çok ciddi değil ama rahatsız ediyor. Sizinde başınıza geldi mi çözüm bulabildiniz mi
metemom_ Hils1 zalaın diye bir krem var doktoruna sor onu al canım böyle bir rahatlatma olamaz yani anında geçiriyor doktoruma sordum hamilelikte kullanabilirsin dedi😊
Beybun_29 Hils1 evet enfeksiyonum var bol su içince iyiyim bol su dedim market suyu içiyorum. Ama suyu az içtim gün çok kötü oluyorum bol su iç
Hamisbayan Hils1 benimde hala hafif var en başından hatta hamilelikten öncesinden beri verdi maalesef öylebirşey ki geçmiyor ne yaparsan yap 25 haftadayım suan hala çıkıyor ama doktorum sınırda olduğunu söyledi antibiyotik yazmadı ilk başlarda toz bir ilaç verdi suyla karıştırıp içtim o biraz azaltmıştı simdi bol su içiyorum sadece
Busra_27_34_ Hils1 17 haftalık hamileyim idarar yolu enfeksiyonu bir yandan kum dökme bir yandan uğraşıyorum 3 haftadır bakacağız artık 😁bol sancılı geçiyor onun dışında diğerleri dayanılmaz bir ağrı değil
Suleguzel Hils1 28haftalikken öğrendim bende doktor bı fitil verdi o bende acayip alerji yaptı daha kotu oldum. Sonrasında fitili değiştirdi haftada 1olmak uzere 3tane verdi ve antibiyotik yazdı 10gunkuk şuan kasintim da enfeksiyon da temiz çok şükür
Alan_Yeliz Hils1 hemde nasıl hiç olmaZmi arada yine basliyo bı ara hafifliyo yine tekrarliyo travazol iyi geliyo bana
Aysusenn Hils1 bol bol su iç . Ben de bir kez geçirdim geçti ama ikinci kez tekrardan enfeksiyon başlangıcı var dedi dr ilaç verdi bu sefer 🥹 sen kötü düşünme olur mu bol su iç
metemom_ Baharatajanova sadece akıntı değil yanma idrarda hafif acı gibi keskin belirtileri oluyor her akıntı enfeksiyon değildir
metemom_ Merve_3351 bir süre cinsel ilişkiyi kesip duş alıp her gün kullanıyordum ertesi gün olmadan tamamen geçmiş oluyordu hâlâ arada ufacık enfeksiyonum olur gibi olsa öyle yapıyorum doktor önerisiyle sadece beyaz pamuklu bir kumaş koymak gerekiyor çünkü akıtıyor enfeksiyonu dışarı o yüzden sürekli değiştirmek için kumaş daha iyi oluyor hemde ütülüyorum mikrobu da kırıyor canım
Merveee1996 Bendede çıktı enfeksiyon aşırı 3 pozitif dedi monurol diye bi toz ilaç verdi 3 4 gün sonra gel tekrar tahlil yapalım geçmezse kadın doğuma gitceksin dedi
metemom_ Merve_3351 geçiyor canım ağır da olsa çözümü var canını sıkma benim hamile kalmadan önce olduğumda aşırı sancım olmuştu mantara çevirmek üzereydi ateşim çıkmıştı aşırı kötüydüm fitiller fayda etmeyince o kreme başladım ve geçti çok şükür her şeyi denemek lazım
metemom_ Merve_3351 geçiyor canım ağır da olsa çözümü var canını sıkma benim hamile kalmadan önce olduğumda aşırı sancım olmuştu mantara çevirmek üzereydi ateşim çıkmıştı aşırı kötüydüm fitiller fayda etmeyince o kreme başladım ve geçti çok şükür her şeyi denemek lazım