Merhabalar umarım birbirimize bir faydamız olur, Kızlar benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ve bunu doktor çok önemsemedi sonrasında uzun bir süre sonra klomen tedavisi ile yeniden hamile kaldım bu sürecte coraspirin kullandım fakat kızım 6.aydan sonra hiç kilo almadı gelişme geriliği başladı ve erken doğum yaptım yavrum sadece bir ay yaşadı ve vefat etti meleğim sonrasında genetik test aldılar bizden bende iki gende hetrozigot doktor iğne kullanmana gerek yok çok önemli bir değer değil dedi sonrasında doğumumu gerçekleştiren doktorum senin rahim damarların dar yine hamile kalırsan bu şekilde doğumların olacak dedi ve o kadar kötü oldum ki sonrasında bir yıl sonra yeniden hamile kaldım ve sürpriz oldu inanın keseyi görür görmez bu sefer oksapar iğne ve coraspirin başladı farklı bir doktora gidiyorum artık ama o kadar korkuyorum ki hamileliğimi kendime zehir ediyorum korkuyorum endişeliyim 12 haftalık olduk ama içim rahat etmiyor travmamı yenemiyorum hikayelerinize ihtiyacım var umarım benim geçtiğim yollardan geçen birileri olmuştur :(