Busraa8 Kızlar üç dört gündür şiddetli kasık bel ağrısı çekiyorum biraz enfeksiyon çıkmıştı ilaç kullandım ama geçmedi ağrılarım sadece parolla hafifliyor üstüne ishalde olmuşum acaba erken doğum belirtisi felan mı doktoruma gitsem mi emin olamıyorum
aslhnkrts9 Busraa8 geçmiş olsun öncelikle bana da olmuştu aynısı bi haftaya anca geçti günde 3 parol içiyodum toz ilaç vermişti bana doktorum o ishal yapmıştı bol yoğurt su patates pirinç lapası yaptım geçti tam iyileşmem bi haftayı buldu
yenianne0511 Busraa8 doktpra git tabiki gittiğinde yatış bile verebilir nst de sancın yüksek çıkabilir buraya yazana kadar anneler neden dr gitmezki birde kaç hündür diyorsun normal değilki sürecin şuan 🤦🏻♀️
Cennet_kusum16 Busraa8 doktora gitseniz iyi olur sanciniz var hastaneye yatış verebilirler. İlaçla enfeksiyon geçmiştir büyük ihtimalle doğum başlangıcı gibi duruyor.
Busraa8 yenianne0511 ben gidip tahlilde yaptırdım enfeksiyon ilacı verdiler kullandım geçmedi üstüne ishal olunca endişelendim ilaç kaynaklı mı bilemiyorum
Busraa8 Merve95281 iki hafta önce de aynısı yaşadım o zaman idrarda protein felan da çıkmıştı ilaç kullandım geçmişti şimdi yine aynısı yaşıyorum ilaca rağmen geçmedi eritosit 6 görünüyor
Busraa8 Cennet_kusum16 doktorumla konuşucam şimdi inşallah enfeksiyon kaynaklıdır erken doğum için hazır değilim
Merve95281 Busraa8 ozaman ciddi bir kum döküyorsunuz. Gebelikte kalsiyum birikmesi sebebiyle sık gorülüyor. Bol bol su içip bir üroloğa görünün
Cennet_kusum16 Busraa8 ishaliniz antibiyotik kaynaklıdır şuan bende kullanıyorum ishalim ama şiddetli ağrılarınız varmış onun için bakılması lazım